Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια


Ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σπ. Ταλιαδούρος, τ. Υφυπουργός Παιδείας σε συναντήσεις που είχε με κατοίκους Τοπικών Κοινοτήτων, επεσήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα σταθερότητα και ασφάλεια. Ειδικότερα επεσήμανε:

«Παρά την μεγάλη μας προσπάθεια να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να εξασφαλιστεί η σταθερότητα του πολιτικού μας συστήματος, η χώρα μας  οδηγείται σε πρόωρες εκλογές, μια εξέλιξη που η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν επιθυμούσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργώντας επιπόλαια και εκβιαστικά, επέλεξε να διακινδυνεύσει την σταθερότητα της χώρας μας, θέτοντας σε αμφισβήτηση την θέση της στην Ευρώπη.

Κρίσιμα ζητήματα καθοριστικά για την πορεία της χώρας μας στα πολλά επόμενα χρόνια επιβάλλουν, όσο ποτέ στο παρελθόν, την ανάγκη σταθερότητας και πολιτικής ομαλότητας. Αφορούν καίριας σημασίας άξονες για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των θεσμών του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η χώρα βρίσκεται στην τελευταία καμπή της επώδυνης πορείας για έξοδο από τη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση. Δρομολογούνται ήδη στοχευμένες δράσεις, για την ανακούφιση των ασθενέστερων, τη σταδιακή ελάφρυνση των βαρών και την άρση αδικιών που έγιναν στα προηγούμενα χρόνια. Κρίνονται, ταυτόχρονα, τα μείζονα ζητήματα που αφορούν στο τέλος του μνημονίου, την απομάκρυνση του ΔΝΤ και τη διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος, που θα το καταστήσει απόλυτα διαχειρίσιμο. Βασική προϋπόθεση, ωστόσο, για να γίνουν όλα αυτά είναι η σταθερότητα και η πολιτική ομαλότητα.

Σήμερα θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της λογικής και του εθνικού συμφέροντος. Πρέπει να μείνουμε στην σταθερή πορεία των μεταρρυθμίσεων και να βγούμε από την κρίση και τα μνημόνια, υπεύθυνα και οριστικά. Οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων πολιτών δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Με σκληρή προσπάθεια καταφέραμε να ανατρέψουμε το κλίμα στο εξωτερικό, να διασφαλίσουμε την θέση μας στην Ευρώπη και το Ευρώ και να εξασφαλίζουμε την σταθερότητα στην οικονομία, ανοίγοντας τον δρόμο στην ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το μόνο πυλώνα σταθερότητας και είναι εδώ για να εγγυηθεί την ασφάλεια και το μέλλον της πατρίδας μας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Δεν θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Παππάς