Ειδήσεις

Η επίσκεψη του Ι. Βαρδακαστάνη στην Καρδίτσα


Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) επισκέφθηκε την Κοζάνη και την Καρδίτσα στις 17 Απριλίου.

Ο κ. Βαρδακαστάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νικόλαο Σαρρή. Στη συνέχεια είχε φιλική συνάντηση με δημοσιογράφους.

Ο κ. Βαρδακαστάνης απεύθυνε χαιρετισμό στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Καρδίτσας με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή, Σάκης Αρναούτογλου, Άσπα Γοσποδίνη, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Ιωσήφ Χρουμπ.

Στην ομιλία του ο Ι. Βαρδακαστάνης τόνισε: «Οι εκλογές του Μαΐου είναι μια ουσιαστική πολιτική αναμέτρηση μεταξύ των συντηρητικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της προόδου που επιδιώκουν την ουσιαστική αλλαγή πολιτικής σε όφελος των πολλών. Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζουν στους πολίτες ένα σαφές προγραμματικό πλαίσιο αντιμετώπισης των αδιέξοδων καταστάσεων που οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές έχουν δημιουργήσει στην Ε.Ε. και στη χώρα μας. Η φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων των πολιτών, το υψηλό ποσοστό ανεργίας, η διεύρυνση του χάσματος μεταξύ Βορρά και Νότου στην Ε.Ε. ενισχύουν αντικειμενικά την ακροδεξιά, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Επιπρόσθετα, το μεταναστευτικό και το προσφυγικό ζήτημα δεν έχει αντιμετωπιστεί με την αλληλεγγύη που οφείλει το σύνολο της Ε.Ε. να επιδείξει. Στις 26 Μάη οι πολίτες με την ψήφο τους αλλάζουν τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Για την Ευρώπη όλων των πολιτών, της κοινωνικής ισότητας και των δικαιωμάτων, για την Ελλάδα της προόδου, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τρία νέα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Φωτογραφικό Λεύκωμα για την Καρδίτσα από τη ΛΕΦΚΚ