Η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας για το έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού


Ο Παλαιστινιακός λαός για μια ακόμη φορά  βομβαρδίζεται από το Ισραηλινό στρατό. Η βάρβαρη και εγκληματική αυτή ενέργεια του Ισραηλινού κράτους,  με τις συνεχείς αεροπορικές επιδρομές, έχει δολοφονήσει εκατοντάδες και έχει τραυματίσει χιλιάδες Παλαιστίνιους  αμάχους.

Χωρίς αμφιβολία  πρόκειται για νέα γενοκτονία του Ισραήλ, ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και γίνεται με την ολόπλευρη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της ΕΕ , γιατί εξισώνει το θύτη με τα θύματα, γιατί προσπαθεί πάντα να αθωώνει τις ενέργειες του Ισραήλ και να βάζει στη θέση του κατηγορούμενου τον Παλαιστινιακό λαό, γιατί έχουν συναφθεί πολλές οικονομικές και στρατιωτικές συμφωνίες ΕΕ – Ισραήλ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας καταδικάζει το νέο έγκλημα της Ισραηλινής κυβέρνησης κατά του Παλαιστινιακού λαού και απαιτούμε τώρα να σταματίσει το αιματοκύλισμα  αυτό.

Απαιτούμε άμμεσα η Ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει όλες τις στρατιωτικές και άλλες συμφωνίες που έχει κάνει με το Ισραήλ.

Απαιτούμε να σταματίσει ο εποικισμός, να φύγουν τα στρατεύματα κατοχής , να μην υπάρχει κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό που  αγωνίζεται να υπάρξει ένα βιώσιμο, κυρίαρχο, ελεύθερο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική  Ιερουσαλήμ, αναγνωρισμένο κράτος – μέλος τοτ ΟΗΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία , το σύνολο του Ελληνικού λαού να σταθεί στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού , που αυτή τη στιγμή ματωκυλιέται από την επιθετικότητα και βαρβαρότητα του κράτους του Ισραήλ.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ

Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα - καταγγελία της ΕΛΜΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενθρονίστηκε ο νέος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος