Ειδήσεις

Η Ετήσια Απολογιστική Γ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27-04-2017 στην αίθουσα διαλέξεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας. Μετά την έγκριση του ετήσιου Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού οι Αστυνομικοί της Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  για τις τελευταίες εξελίξεις στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, ενώ ακολούθησε ενημέρωση για το ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» και τις παροχές του στο αστυνομικό προσωπικό.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν ο  Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου της  Π.Ο.ΑΣ.Υ. και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος,  ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας κ.  ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Νικόλαος, το  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  Αθανάσιος, ο εκπροσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ιδρυμα «Εξοχες Ελληνικης Αστυνομιας» κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ  Λαμπρός, ο  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αχιλλέας.

Τέλος κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Υπαρχιφύλακα ΦΟΥΚΗ Θωμά, του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας, διότι  ευρισκόμενος εκτός Υπηρεσίας βρήκε τσαντάκι, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο και παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

                         Ο                                                                               Ο

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

    ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης                              ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης

Προηγούμενο άρθρο Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης γιόρτασαν τα πρώτα Καραϊσκάκια
Επόμενο άρθρο Έκθεση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Παυσίλυπο