Η ΙΡΑ Καρδίτσας έκοψε την πίτα της


Στο πολύ όμορφο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον του Bistrot ΆΡΝΗ, έκοψε τη βασιλόπιτα του 2015 την περασμένη Τρίτη 17 Φεβρουαρίου η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

Στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης απόλαυσαν το μενού που επιμελήθηκε ο chef Αποστόλης Στεργιόπουλος, ειδικά για αυτή τη βραδιά. Από την τ.δ. Καρδίτσας προσφέρθηκαν πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων ξεχώριζε φυσικά ένα ταξίδι, αυτό που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη από 15-19 Απριλίου σε συνεργασία με την τ.δ. Τρικάλων.

Ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική ήταν η στιγμή της βραδιάς κατά την οποία βραβεύτηκε ο κ. Ιάσονας Τσιρώνης, Πρόεδρος της τοπικής μας για εννέα χρόνια, για την προσφορά του στην Ένωση. Την όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/της της Δ.Α. Καρδίτσας κ. Βασίλειος Καραπιπέρης, ο Πρόεδρος της τ.δ. Τρικάλων κ. Κων/νος Θεοχάρης και η Αντιδήμαρχος Καρδίτσας και μέλος μας κ. Ελένη Αντωνίου.

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΙΡΑ το καλύτερο για τη φετινή χρονιά με υγεία, έμπνευση και καλή διάθεση κάθε μέρα και ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της βραδιάς.

Servo per amikeco

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής Νικόλαος Γούσιας

Προηγούμενο άρθρο Μια Καρδιτσιώτισσα ΣΥΔίτισσα επικεφαλής της "Διμοιρίας Επιδείξεων της A' 2015 ΕΣΣΟ" στην 124 ΠΒΕ
Επόμενο άρθρο Καρδιτσιώτης αστυνομικός πιάστηκε με ηρωίνη - Συνελήφθησαν και οι συνεργοί του