Ειδήσεις

Η Λένα Μαντά στη Λέσχη Ανάγνωσης Σοφάδων


Με τεράστια επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή τόσο των μελών της, όσο και φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η Λέσχη Ανάγνωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων  την περασμένη Κυριακή στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφάδων με προσκεκλημένη τη γνωστή συγγραφέα Λένα Μαντά.

lesxi-2

Στην προηγούμενη συνάντηση της Λέσχης είχε κληρωθεί μεταξύ των μελών το έργο “Με λένε Ντάτα” της συγκεκριμένης συγγραφέα το οποίο προετοιμάστηκε από όλους προς συζήτηση.

Η κυρία Μαντά αποδέχτηκε την πρόσκληση της συντονίστριας της ομάδας, Αλεξίας Θεογιάννη- Μητσιάκη να παρευρεθεί στη συνάντηση,  δέχτηκε τις παρατηρήσεις των συμμετεχόντων για το έργο της, συζήτησε μαζί τους για τις δυσκολίες που έχει να ξεπεράσει κάθε συγγραφέας μέχρι να φτάσει στο σημείο να εκδώσει το έργο του, τα ερεθίσματα που αποτελούν την αφορμή για την υπόθεση κάθε βιβλίου της. Μίλησε για την πρόκληση της μεταφοράς των λογοτεχνικών έργων στη μικρή οθόνη και τα αποτελέσματα της στο ίδιο το έργο, αλλά και στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού. Με υπομονή υπέγραψε τα βιβλία των παρισταμένων, ενώ κλήρωσε και δυο βιβλία σε δύο τυχερούς αναγνώστες. Η ίδια συνεχάρη το Σύλλογο για τη συγκεκριμένη δράση του και δήλωσε ότι απόλαυσε τη συζήτηση με τα μέλη της Λέσχης, ενώ όλοι οι παριστάμενοι εντυπωσιάστηκαν με την απλότητα και την αμεσότητα της.

Επόμενη εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων είναι η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Η παρουσίαση περιλαμβάνει δραματοποίηση του έργου από ομάδα παιδιών του Συλλόγου, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη συντονίστρια της Λέσχης,  Αλεξάνδρα ( Αλεξία) Θεογιάννη – Μητσιάκη, τηλ 6942.944335

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Καρδίτσα η μεγάλη πανθεσσαλική άσκηση για τους σεισμούς
Επόμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα για Ε65: Πρώτα να τελειώσει και μετά τις κορδέλες κ.Τσίπρα