Ειδήσεις

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας αποχαιρετά τον Βαγγέλη Μπούτα


Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, αποχαιρετά με θλίψη, τιμή και σεβασμό τον σύντροφο αγωνιστή-συνδικαλιστή του αγροτικού κινήματος και επί 7 χρόνια επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, Βαγγέλη Μπούτα, που έφυγε σήμερα κοντά μας, μετά από άνιση μάχη με την ανίατη ασθένεια, την οποία έδινε με την ίδια δύναμη όπως έδινε όλες τις πολιτικές και συνδικαλιστικές μάχες στην ζωή του.

Ο σ. Βαγγέλης Μπούτας υπήρξε πρωτοπόρος κομμουνιστής, λαϊκός αγωνιστής, μπροστάρης στο κίνημα των αγροτών, στα προβλήματα και στις αγωνίες τους, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας στις μάχες στο περιφερειακό συμβούλιο, που συγκέντρωνε τον σεβασμό από φίλους κι εχθρούς για τη σεμνή, μετρημένη αλλά και αδιάλλακτη στάση ζωής απέναντι στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, που χαρακτήριζε κάθε του ενέργεια.

Δεν έλειψε από κανένα προσκλητήριο αγώνα από νεολαίος μέχρι και το τέλος.

Η πρωτοπόρα δράση του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους τους κομμουνιστές και αγωνιστές, για όσους συμπορευτήκαμε και τον διαδεχτήκαμε και στον χώρο της περιφερειακής διοίκησης, στον αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων..

Σύντροφε Βαγγέλη, καλό σου ταξίδι. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην γυναίκα σου την Χριστίνα, τα παιδιά σου Θωμά, Πόπη και Σταυρούλα, στα εγγόνια και σε όλη την οικογένειά σου.

18.9.2020

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες από τον Ιανό – Όλα τα μέτρα
Επόμενο άρθρο Έλεγχος και διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας του δικτύου διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας