Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι Καλικάντζαροι


Ένα πολύ ωραίο πρωινό πέρασαν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο που μας πέρασε στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας, οι Παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο «Παιδεία», παρουσίασαν το βιβλίο της Χαράς κατσαρή «Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι Καλικάντζαροι».

Την εκδήλωση και τη συγγραφέα προλόγισε ο Κύριος Νίκος Ευθυμιάδης.

Η συγγραφέας με καταγωγή από την περιοχή μας (γεννήθηκε στον Κέδρο και μεγάλωσε στους Σοφάδες) μαζί με τη βοήθεια της συμπολίτισσας ηθοποιού του θεάτρου «Όψεις» Βάσως Μακρή, έπαιξαν ένα διασκεδαστικό σκετς με την ιστορία του βιβλίου ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής δοκίμασε τους κουραμπιέδες που έφτιαξε η μάγισσα Τσαπατσούλα.

Στο δρώμενο πήραν μέρος πολλά από τα παιδιά που βρίσκονταν στην αίθουσα, ενώ όλα τα παιδιά, χόρεψαν και τραγούδησαν τα κάλαντα, μέσα σ’ ένα εορταστικό και πολύ χαρούμενο κλίμα.

Το ραντεβού των παιδικών βιβλιοθηκών με τα παιδιά ανανεώνεται για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Αναψυκτήριο του Παυσιλύπου με την συγκινητική ιστορία του μικρού μπλε και του μικρού κίτρινου, επίσης με θεατρικό δρώμενο, αλλά και παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Προηγούμενο άρθρο Πρωταγωνιστές τα παιδιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα Δ' Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Αντ. Σαμαράκης