Ειδήσεις

Η Μακεδονία είναι μία βροντοφώναξαν οι μαθητές του Γυμνασίου Μουζακίου


«Η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική» βροντοφώναξαν οι μαθητές του Γυμνασίου Μουζακίου που έκαναν μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης καταλήγοντας στο Δημαρχείο όπου επέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα στο Δήμαρχο κ. Κωτσό:

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κυβέρνηση παραχώρησε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, χωρίς την άδεια του Ελληνικού λαού.

Πολιτεύματα που λειτουργούν αυθαίρετα και παραγκωνίζουν τη θέληση των πολιτών, μόνο δημοκρατικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Το όνομα «Μακεδονία» δεν μπορούν να το καπηλεύονται οι Σκοπιανοί, για να δημιουργήσουν μια ιστορία που δεν έχουν και που ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσουν γιατί όλοι εμείς οφείλουμε, για το έθνος μας, για την πατρίδα μας, για την Ελλάδα που τόσο αγαπάμε να εναντιωθούμε σ’ αυτή την εθνική προδοσία.

Πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο που ο αγώνας για το καλό της πατρίδας θεωρείται φασισμός. Μας κρεμούν την ταμπέλα του εθνικιστή εάν τολμήσουμε να υψώσουμε τη σημαία για την οποία χύθηκε το αίμα αμέτρητων Ελλήνων ηρώων στους οποίους χρωστάμε  σήμερα την ελευθερία μας. Πιστεύετε ότι πρέπει να αδιαφορήσουμε σε όλο αυτό;

Έλληνες! Ας παλέψουμε όλοι μαζί μαζί για την προάσπιση των αρχών και αξιών μας. Ας παραμείνουμε πιστοί στα ήθη, στις παραδόσεις και στην ιστορία μας. Άλλωστε ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του! Το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη και θα το αποδείξει και πάλι!

Το ότι έγιναν πολλά λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε το μεγάλο λάθος σήμερα! Ευκαιρία δεν είναι τώρα να υποχωρήσουμε, ευκαιρία έχουμε τώρα να τολμήσουμε! «Ο τολμών νικά!» Βροντοφωνάξτε το λοιπόν πατριώτες!

Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας την πάρει!!!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για τις προσφορές των καταστημάτων
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Καρδίτσας με 3 νέους στην Πορτογαλία για το Erasmus+