Η μεγάλη πρωτοχρονιάτικη συναυλία του ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης


    Μια πολύ σημαντική Εορταστική Συναυλία θα παρουσιάσει  την Δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς το Ωδείο Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης μας στις 11:30π.μ.

   Τα τελευταία  χρόνια ο Νίκος Ευθυμιάδης έχει καθιερώσει την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία στην οποία προσκαλεί κορυφαίους σολίστ και σύνολα από το εξωτερικό σ’ ένα πρόγραμμα υψηλού Επαγγελματικού Επιπέδου. Πέρυσι είχε εμφανιστεί η περίφημη Χορωδία ‘’BUTILLON’’ από τη FYROM ενώ φέτος στη μεγάλη αυτή συναυλία θα εμφανιστούν μουσικά σύνολα και σολίστ του Ωδείου Καρδίτσας-Κων/νος Ευθυμιάδης.

   Στη συναυλία που εντάσσεται στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας, οι φιλόμουσοι της Καρδίτσας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα Επαγγελματικού Επιπέδου με διακεκριμένους καθηγητές-σολίστ του Ωδείου όπως ο Αντώνης Ντόντος (τζαζίστας-σαξόφωνο), ο Πέτρος Τσιμπερόπουλος (πιάνο),ο Ανδρέας Μπέρδος (κιθάρα-τραγούδι) ο Σεραφείμ Παπαδόπουλος (μπουζούκι)και η καταπληκτική τραγουδίστρια Άννα Νίκα. 

Στη συναυλία θα εμφανιστούν επιλεγμένοι καθηγητές και μουσικά σύνολα του Ωδείου σ’ ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα κυρίως σύγχρονης μουσικής (Ευρώπη – ΗΠΑ).

Θα Εμφανιστούν τα μουσικά σύνολα και οι σολίστ του Ωδείου:

  • ·         H Ορχήστρα και η Χορωδία Ελαφράς Μουσικής του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Πέτρου Τσιμπερόπουλου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια.
  • ·         Η Ορχήστρα Έντεχνης Μουσικής του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Σεραφείμ Παπαδόπουλου σε έργα γνωστών Ελλήνων συνθετών.

Συμμετέχει ο ερμηνευτής Ανδρέας Μπέρδος και ο σολίστ Μιχάλης Καζάνας

  • ·         Ο καθηγητής σαξοφώνου Αντώνης Ντόντος αυτοσχεδιάζει και ερμηνεύει διεθνείς επιτυχίες.
  • ·         Ο καθηγητής Πέτρος Τσιμπερόπουλος ερμηνεύει στο πιάνο Μπαχ και Ραχμάνωφ.

Το όλο πρόγραμμα επιμελείται ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής Νίκος Ευθυμιάδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Προηγούμενο άρθρο Τα κάλαντα στο Δήμαρχο Μουζακίου από τη Φιλαρμονική του Δήμου
Επόμενο άρθρο Έγκριση δημοπράτησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για εξοπλισμό Τμημάτων Ένταξης Ειδικών Δημοτικών Σχολείων Καρδίτσας