Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα


       Το ΠΑΣΟΚ και η ηγετική του ομάδα συνεχίζουν καθημερινά να παραπλανούν τους πολίτες και να διοχετεύουν παροχές χωρίς αντίκρυσμα.

      Σε εποχές όπου ο τόπος μας έχει ανάγκη από υπεύθυνη πολιτική και προσπάθεια αντιμετώπισης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξακολουθεί να παραπλανά τους Έλληνες και να αποκρύπτει τα πραγματικά διλλήματα.

      Δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί στο ΠΑΣΟΚ, ότι η ευημερία της χώρας μας και των πολιτών απαιτεί σήμερα ειλικρίνεια, ευθύτητα, εμπειρία και αρχηγό που να έχει το θάρρος να ανταποκριθεί και να εγγυηθεί με ασφάλεια για το μέλλον.

      Ωραιοποιεί καταστάσεις, καταφεύγει στο λαϊκισμό και στις υποσχέσεις, δεν τολμά να κάνει συγκρίσεις. Τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ οραματίζεται και στοχάζεται, η Νέα Δημοκρατία με πρόγραμμα και σχέδιο έχει λύσεις και τις καταθέτει στον Ελληνικό λαό.

      Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας σε περιοδείες που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου στα χωριά Άμπελος, Αγία Παρασκευή, Καρποχώρι, Άγιοι Θεόδωροι, Γοργοβίτες, Καστανιά, Λαμπερό, Μεσενικόλας, Μορφοβούνι και Μοσχάτο.

      Ο κ. Τσιάρας έκανε ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους της περιοχής, τόνισε το Κυβερνητικό έργο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη του αγροτικού τομέα και τις παρεμβάσεις που έκανε ο ίδιος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους αρμόδιους φορείς.

      Επανέλαβε ότι είναι αναγκαίο να συνεχίσουμε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό Καρδίτσας και υπογράμμισε ότι όλοι μαζί στις 4 του Οκτώβρη θα πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στην κάλπη για να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και να αποδοκιμάσουμε για τη τρίτη φορά τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και την αξιωματική αντιπολίτευση.   

       

Προηγούμενο άρθρο Στηρίζουμε τον Σπύρο Ταλιαδούρο για το έργο του και τη διαρκή παρουσία του
Επόμενο άρθρο Το ΚΚΕ Μ-Λ Καρδίτσας ανακοίνωσε τους υποψηφίους του