Η νέα ψηφιακή εποχή θέλει το απόλυτο τηλεοπτικό υπερθέαμα της Nova


 Η ψηφιακή εποχή αλλάζει τα δεδομένα και στην τηλεόραση. Έτσι, στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 27/05/11, όσοι δεν διαθέτουν τον ειδικό εξοπλισμό, δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα τηλεόρασης, αφού  η μετάδοση αναλογικού σήματος θα σταματήσει.

 Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να  πάρετε τη σωστή απόφαση: θέλετε να έχετε απλά επίγεια ψηφιακή τηλεόραση με ό, τι βλέπατε μέχρι σήμερα και με αγορά αποκωδικοποιητή ή θα προτιμήσετε την απόλυτη ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση με το τηλεοπτικό υπερθέαμα της Nova; Μην το σκέφτεστε! Γιατί μέχρι 31 Μαϊου, η Nova και τα Καταστήματα Forthnet σας προσφέρουν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή, αλλά και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αποκτήσετε την απόλυτη ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση Nova!  Απολαύστε τηλεοπτικό υπερθέαμα, όχι μόνο με τα μεγαλύτερα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, αλλά και με το πλουσιότερο περιεχόμενο από τα κανάλια ντοκιμαντέρ, παιδικά και ψυχαγωγικά και σε High Definition!

Επιπλέον, απολαύστε τις ψηφιακές ευκολίες που σας παρέχει η Nova και αλλάζουν τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση ( οδηγό προγράμματος και υπενθύμιση, αυτόματο συντονισμό εάν το επιθυμείτε), αλλά και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό της Nova στο 18345.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το Κατάστημα Forthnet Καρδίτσας γιατί η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι 31/05/2011!

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας και αφορά το συνδυασμό Forthnet 2play και Nova Start pack.

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της 11ης Μάη
Επόμενο άρθρο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας: «Με μια σφραγίδα μαγική, ταξίδι στη Νεολιθική εποχή»