Ειδήσεις

Η νεολαία της Μητρόπολης δείχνει το δρόμο του εθελοντισμού


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου το 4ο river party Μητρόπολης. Μια ομάδα νέων της Μητρόπολης, με την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, συστρατεύτηκε μαζί του με αποτέλεσμα η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ως θεσμός και γιορτή της νεολαίας ολόκληρου του Νομού και για 4η συνεχόμενη χρονιά να αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού.

Στις παρυφές της Μητρόπολης, στο δρόμο που οδηγεί προς τη λίμνη Πλαστήρα και δίπλα στον ποταμό Γάβρα, η νεολαία διασκεδάζει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση είναι ότι με μέρος των εσόδων τις εκδήλωσης κάθε χρόνο αγοράζεται και κάποιο πολύτιμο εργαλείο για την Τοπική Κοινότητα. Φέτος αγοράστηκε ένα επαγγελματικό  χορτοκοπτικό μηχάνημα μάρκας husqvarna  535 RX αξίας 500 ευρώ.

Κάθε εργαλείο συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Τ.Κ Μητρόπολης.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κουκουζέλης Βάιος διαβεβαιώνει τη νεολαία ότι πάντα θα είναι δίπλα της στηρίζοντας εκδηλώσεις που καλλιεργούν τον εθελοντισμό και το αίσθημα της προσφοράς προς τον τόπο τους.

 

Του Προέδρου της Τ.Κ Μητρόπολης Βάϊου Κουκουζέλη

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Παληουρίου
Επόμενο άρθρο Γ. Καπράνας: Όλοι οι εργαζόμενοι στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ