Ειδήσεις

Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Είναι φανερό ότι το σχέδιο του υπουργού Παιδείας κ.Γαβρόγλου αναφορικά με την αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα εις βάρος του νομού μας. Το σχέδιο προβλέπει μια σειρά από ενέργειες που υποβαθμίζουν το νομό και συντελούν στην περιθωριοποίηση του.

Είναι απαράδεκτο να σχεδιάζεται η κατάτμηση του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας  με την μεταφορά του επιστημονικού αντικειμένου στα Τρίκαλα.

Δεν νοείται να μην δημιουργηθεί σχολή με έδρα την Καρδίτσα

Είναι απαραίτητη η παραμονή του τμήματος Σχεδιασμού Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου και μάλιστα με την ονομασία που έχει προτείνει η Γενική Συνέλευση του Τμήματος.

Κρίνεται αυτονόητη η διατήρηση του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος

Η στρατηγική του υπουργείου Παιδείας και της Κυβέρνησης καθιστούν για άλλη μια φορά την Καρδίτσα ουραγό στα εκπαιδευτικά πράγματα, προξενώντας τεράστια ζημία στην οικονομική και κοινωνική ζωή του Ν.Καρδίτσας.

Για αυτό ως ΝΟΔΕ Ν.Καρδίτσας καλούμε με την σειρά μας, τους φορείς του νομού κάθε συλλογικό όργανο και κάθε Καρδιτσιώτη και Καρδιτσιώτισσα να δώσουν βροντερό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Δικαστηρίων την Παρασκευή 13/7/2018 στις 11.30 π.μ

   Γιατί η Καρδίτσα αξίζει περισσότερα .

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την 18η Οικολογική Γιορτή
Επόμενο άρθρο Νέα έργα ενός εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Καρδίτσας