Ειδήσεις

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της Κυριακής


Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 212000 Ελληνίδες και Έλληνες προσήλθαν στη ψηφοφορία για την  ανάδειξη του επικεφαλής της Δημοκρατικής Παράταξης. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τους πάνω από 2000 δημοκρατικούς πολίτες που  προσήλθαν στις κάλπες του νομού μας. Η Δημοκρατική

Παράταξη είναι εδώ και δυνατή πλέον.

Σήμερα είναι ημέρα μεγάλης χαράς αλλά και μεγάλης ευθύνης. Μεγάλης ευθύνης για το μέλλον της χώρας. Μεγάλης ευθύνης επίσης και για την Δημοκρατική Παράταξη. Ο κόσμος ξέσπασε με την συγκλονιστική του παρουσία.

Η ενότητα πρέπει να διασφαλιστεί στο ακέραιο. Όλοι μαζί, με οδηγό τους 212.000 πολίτες, είμαστε οι συνιδρυτές του νέου φορέα. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν μαζικά. Δώσανε με την τεράστια συμμετοχή, το μήνυμα πως η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε.

Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε και τους 9 υποψηφίους, που πραγματικά ‘’οργώσανε’’ την Ελλάδα και μεταφέρανε σε κάθε άκρη της  Ελλάδας, το μήνυμα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής αλλά και τους εθελοντές, που εργάστηκαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί, αυτή η άψογη διαδικασία.

Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε και  τα χιλιάδες στελέχη που  πραγματικά πιστέψανε πως η Δημοκρατική Παράταξη είναι ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και παραμείνανε στα  δύσκολα.

Η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει και επιστρέφει για όλους τους Έλληνες.

 

Προηγούμενο άρθρο Σε Έκθεση στο Λονδίνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας