Ειδήσεις

Η Περιφέρεια μας αυτή τη χρονιά διακρίθηκε αθλητικά


Η χρονιά που αθλητικά μόλις τελείωσε έφερε στην  Περιφέρειά μας πολλές διακρίσεις χάρη στην άοκνη προσπάθεια των μαθητών – μαθητριών μας, την επιμονή και το ομαδικό τους πνεύμα. Καθοριστική υπήρξε επίσης η συμβολή των Οργανωτικών Επιτροπών Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ),  των  Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας στην ανάδειξη του ρόλου του αθλητισμού στην εκπαίδευση.

Με την ευκαιρία, λοιπόν, της ολοκλήρωσης των αθλητικών δραστηριοτήτων στο σύνολό τους, συγχαίρουμε καταρχάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ & ΕΠΑΛ  καθώς και στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ σχολικού έτους 2018-19 για τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες που σημείωσαν σε ατομικά και σε ομαδικά αθλήματα προάγοντας τα αθλητικά ιδεώδη. Συγχαίρουμε ακόμη όλους τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, διότι κατάφεραν να εμφυσήσουν στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες την ιδέα της ευγενικής άμιλλας και του σφοδρού ανθρώπινου ιμέρου του ευ αγωνίζεσθαι.

Ευχαριστούμε, τέλος, τους Δήμους και τις υπηρεσίες τους, όλων των πόλεων της Περιφέρειάς μας, για την παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού και για τη γενικότερη υποστήριξή τους, που συνέβαλαν στην καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων.

Τα παραπάνω μας δεσμεύουν να υποστηρίζουμε κάθε αθλητική δράση που μπορεί να παράσχει προστιθέμενη αξία αναφορικά με την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών – μαθητριών μας για νέες επιτυχίες στον αθλητισμό, στην σχολική και στην προσωπική τους ζωή.

 

Συγχαρητήρια Επιστολή του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη

Προηγούμενο άρθρο Be the Face οf Fashion City Outlet: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός της Θεσσαλίας ξεκινά!
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας