Ειδήσεις

Η πορεία νίκης με τον Κ. Παπαλό οδηγό ξεκίνησε!!!


Με θερμές εκδηλώσεις υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων Ρούσσου, Αγιοπηγής και Ζαϊμίου του Δήμου Καρδίτσας, τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό και τους υποψήφιους συμβούλους του δημοτικού συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Η πρώτη περιοδεία σε χωριά της περιοχής μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς στα τοπικά καφενεία όπου ο κ. Παπαλός ανέλυσε τις θέσεις και τους στόχους του συνδυασμού του, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Στις συγκεντρώσεις ο Υποψήφιος Δήμαρχοςεπισήμανε την στασιμότητα στην οποία έχει περιπέσει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, αφού – όπως είπε – η απερχόμενη Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν προχώρησε στην υλοποίηση παρεμβάσεων που έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες, αλλά εγκατέλειψε και σημαντικά έργα που είχε ξεκινήσει η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία της, την περίοδο 2010 – 2014!

Ως παραδείγματα έφερε το Αεροδρόμιο Μυρίνης, τους ποδηλατοσταθμούς και ποδηλατόδρομους, την καθαριότητα, την κατάργηση της ΔιεύθυνσηςΑγροτικής Ανάπτυξης, τη μη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Βάμβακος, τη διατήρηση της λειτουργίας των τοπικών Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.ά.

«Στον αντίποδα» πρόσθεσε ο κ. Παπαλός«εξαπέλυσαν ανελέητο κυνηγητό είσπραξης οφειλών εναντίον δημοτών που λόγω της σοβούσας κρίσης αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στον Δήμο. Τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων που εμείς είχαμε μειώσει δραστικά, τα αύξησε κατά 60%,ενώ παράλληλα οι αυξήσεις στους φόρους και τα δημοτικά τέλη , ιδιαίτερα των επιχειρήσεων γύρω από την πόλη,  άγγιξαν έως και το 460%(!) με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να περιέλθουν σε απόγνωση»!

«Εμείς» δήλωσεστις συνδημότισσες και στους συνδημότες που τον άκουγαν με προσοχή, «εφόσον εσείς μας στηρίξετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου και μας δώσετε την εντολή διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας για την επόμενη τετραετία, θα αλλάξουμε ριζικά αυτή την οικονομικίστικη φορομπηχτική πολιτική. Πρωταρχικό μέλημά μας θα είναι η επανεκκίνηση του Δήμου μας.Πιστεύουμε βαθιά πως με την εφαρμογή του ολοκληρωμένου προγράμματός μας, οι προοπτικές ανάπτυξής του είναι τεράστιες! Δεσμευόμαστε δε, για την εφαρμογή μιας νέας φιλοσοφίας τοπικής διακυβέρνησης, η οποία θα νοιάζεται πρώτα απ’ όλα για τον άνθρωπο και θα στηρίζεται στη συνεργασία όλων των κοινωνικών φορέων για την επίλυση των τοπικών ζητημάτων».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Παπαλός υπογράμμισε:«Μία στιβαρή αγκαλιά θέλουμε να είναι ο Δήμος μας. Μία στιβαρή αγκαλιά που ενώνει, που κλείνει μέσα της, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, προκαταλήψεις και προσεγγίσεις, όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας και τους βοηθάει με όρους αντικειμενικότητας, δικαιοσύνης και ελευθερίας να πραγματώσουν τα όνειρά τους. Ο Δήμος μας θέλουμε να είναι το σπίτι του κάθε δημότη, που όλοι μας αγαπάμε, αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί και το τελευταίο καταφύγιο που θα μας συνδράμει στην αντιμετώπιση των μικρών, η μεγάλων προβλημάτων και των αδικιών».

Ακολούθησε ειλικρινής διάλογος με τις συνδημότισσες και τους συνδημότες για τοπικά προβλήματα, όπως η καθαριότητα, τα αγροτικά έργα, η ύδρευση, η άρδευση και η αύξηση των δημοτικών παρεμβάσεων στις τοπικές κοινότητες.

 

Προηγούμενο άρθρο Ιωάννης Παϊδάς και Νίκη Τζαβέλα στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο 2η κατασκήνωση εθελοντών ορειβατών στο Λεοντίτο