Η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου


Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου, τέλεσε την πρώτη του Θεία Λειτουργία ως Επίσκοπος ως νέος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος.

Με το νέο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος συλλειτούργησε και ο οικείος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος.

Να αναφερθεί ότι οι δύο Μητροπολίτες τυγχάνουν πνευματικοί αδελφοί, αφού και οι δύο έχουν χειροτονηθεί από τον μακαριστό Μητροπολίτη Κερκύρας κυρό Τιμόθεο.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος καλωσορίζοντας τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, εξέφρασε την μεγάλη , αδελφική χαρά για την εις επίσκοπον προαγωγή του ως επισφράγισμα της μέχρι σήμερα καρποφόρου ιερατικής του διακονίας, κάνοντας αναφορά σε κοινά πνευματικά και ιστορικά βιώματα της ιερατικής τους ζωής.

Αντιφωνόντας ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο για τις ευχές του και κήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στο βίο των Αγίων Αναργύρων.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος κληρικοί της Μητροπόλεως, όσο και άλλων, ενώ συμμετείχαν ο εορτάζων Αργύρης Ντινόπουλος, Υπουργός Εσωτερικών, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμαρουσίου και πλήθος ευσεβών χριστιανών.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Τσιάρα στους επιτυχόντες ΑΕΙ και ΤΕΙ
Επόμενο άρθρο Εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις των Καραϊσκακείων