Ειδήσεις

Η ρύπανση … στο Ποτάμι του Μουζακίου …. δεν έχει τελειωμό


Αγαπητοί Πολίτες

Παρά τις προσπάθειες που πιστεύουμε ότι, κάνει ο Δήμος Μουζακίου και παρά τοναγώνα της Οργάνωσής μας για έναν «καθαρό Πάμισο», εν τούτοις όπως θα δείτε στις η ρύπανση πλέον στο Μουζάκι και στη θέση «Μέγα Ρέμα» έχει αποκτήσει «καινούργιο πρόσωποδια των απεικονίσεων!!! οι οποίες και μας παραπέμπουν σε  παράξενα τελετουργικά!!!».

Έκπληκτοι, ταραγμένοι, ανήσυχοι αλλά και αγανακτισμένοι με αυτή την κατάσταση                    οι κάτοικοι του Μουζακίου καταγγέλλουν ότι, παρόχθια και στο πλεύσιμο νερό «υπάρχουν παντού κρυφά και φανεράαπορρίμματα, απόβλητα, αμίαντος,τελευταία δε έκαναν την εμφάνισή τους και κάτι περίεργοι καναπέδες με αγαλματίδια ένθεν και ένθεν…!!!».

Είμαστε υποχρεωμένοι, έχουμε χρέος και καθήκον να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις                        «μυστήριες» εικόνες που βλέπετε και να καλέσουμε την ΠΑΔΥΘ και τις υπηρεσίες περιβάλλοντοςσε οφειλόμενες ενέργειες για πράσινα σημεία και ρύπανση , αλλά και τους άλλους αρμόδιους φορείς να διερευνήσουν και να ελέγξουν αυτή την περίεργη(και όχι μόνον)υπόθεση, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης και προστασίας                  παρόχθια του Παμίσου. Αυτά τα Χριστούγεννα, δεν πρέπει το Μουζάκι να γίνει,

«Η κωμόπολη με το…..μαγικό Ποτάμι…».-

Για το Δ.Σ  της Περιβαλλοντικής και Οικολογικής Παρέμβασης Αστέριος Βασιλάκος, Λάμπρος Γιώτης

Προηγούμενο άρθρο O Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου για τα περιστατικά βίας
Επόμενο άρθρο Μοίρασε τρόφιμα σε απόρους και ευπαθείς ομάδες η Περιφέρεια