Η Φιλαρμονική Καρδίτσας στη Δράμα


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/8/2014  στις 9.00μ.μ. στα Κύργια Δράμας, με τη συμμετοχή των φιλαρμονικών του Δ. Δοξάτου Δράμας , Δημ.Φιλαρμονικής  Καρδίτσας και την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγ. Παρασκευής.

Η Δημ.Φιλαρμονική Καρδίτσας υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ.Νικ.Μπανιά παρουσίασε το πλούσιο ρεπερτόριο της, παίζοντας εκπληκτικά με ζωντάνια και ψυχή, δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά την φήμη της. Μουσικοί νέοι κ παλιοί, αποτελώντας ένα ωραίο μουσικό σύνολο άρτιο και δεμένο, σε συνδυασμό με την άριστη διεύθυνση του μαέστρου, απέδωσαν θαυμάσια τα μουσικά έργα και δίκαια απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η μουσική βραδιά καθήλωσε τον κόσμο, ο οποίος από νωρίς άρχισε να γεμίζει το ανοιχτό αμφιθέατρο της πλατείας των Κυργιών.
Με τους ήχους των φιλαρμονικών και με φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν μια μοναδική μελωδική εμπειρία, που τους ταξίδευσε σε συναρπαστικά μονοπάτια της Ελληνικής και της Διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η Φιλ/κή Καρδίτσας  φιλοξενήθηκε από τους οργανωτές του Φεστιβάλ σε τοπικό ξενοδοχείο το Σάββατο και την Κυριακή  το βράδυ ακολούθησε γεύμα.

Το Δ.Σ των μουσικών της Φιλ/κής ευχαριστούν θερμά το Δήμο Καρδίτσας & ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ.Παπαλό για την υποστήριξη και προσφορά του για τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής στο 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ στη Δράμα.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου για τη φωτιά στην Πορτή
Επόμενο άρθρο Άκρως απαραίτητος ο ρόλος της Π.Υ. Μουζακίου