Η Φυλακτή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ο Σύνδεσμος Φυλακτιωτών Καρδίτσας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου, στο ΄΄Παυσίλυπο΄΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Φυλακτιωτών-Καρδίτσας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της λίμνης Πλαστήρα, κ.Τσιαντής Δημήτρης, ο αντιδήμαρχος κ.Γώγουλος Γιώργος, ο πρόεδρος Τ.Κ. Φυλακτής, κ.Κυριτσάς Κώστας καθώς και ο εφημέριος του χωριού, ο παπά–Χρήστος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Τυχεροί της βραδιάς ήτανε ο Τσιαμαντάς Φώτης, o οποίος κέρδισε το φλουρί και έλαβε ένα κινητό, όπως επίσης και η Τσιαμαντά Ελένη όπου κατόπιν κλήρωσης κέρδισε ένα tablet.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάμε στους αγαπητούς συγχωριανούς μας, όπου με την παρουσιά τους μας συγκινήσανε και ελπίζουμε πάντα να είναι κοντά μας, να μας δίνουνε δύναμη με τη συμμετοχή τους, έτσι ώστε μαζί να δημιουργήσουμε έναν δραστήριο σύλλογο για ένα ζωντανό χωριό.

Επόμενο, ραντεβού που δίνει ο Σύνδεμος Φυλακτιωτών είναι , τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, Δευτέρα 13 Απριλίου στο προαύλιο της εκκλησίας Αγ. Γεωργίου στη Φυλακτή με δημοτικό γλέντι.

Τέλος, ο Σύνδεσμός Φυλακτιωτών Καρδίτσας και η Ενημερωτική – Πολιτιστική Ιστοσελίδα Fylakti.com εύχεται σ’ εσάς τους αναγνώστες και σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά…

 

Προηγούμενο άρθρο Τέσσερις γυναίκες Πρόεδροι σε Θεσσαλικούς Συλλόγους στην Ευρώπη!
Επόμενο άρθρο Γερόντισσα Μηλιά: «η Μυροφόρα των Πρωτοπαπάδων» Α' ΜΕΡΟΣ - Γράφει ο π. Νικ. Δαλαγιώργος