Ειδήσεις

Η χώρα σε τέλμα αβεβαιότητας και καταστροφής – Του Ορέστη Ψαχούλα


Ο ελληνικός λαός ζει έναν εφιάλτη. Η αβεβαιότητα, η φορολογική επέλαση, η αποστέωση των επιχειρήσεων, οι περικοπές μισθών – συντάξεων, η ανεργία των νέων, οι αυτοκτονίες (περίπου 13,000) συνελλήνων που έχασαν τα πάντα, συνθέτουν το πάζλ της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής στη χώρα μας. Δυστυχώς αυτή η δραματική εικόνα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει όσο θα βρίσκονται στο τιμόνι της εξουσίας οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μόνον όσοι έχουν παρωπίδες δεν βλέπουν την καταστροφή που συντελείται. Τα πραγματικά γεγονότα, όμως δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις. Το πρώτο εξάμηνο του 2015 ήταν καταστροφικό με κόστος 100 δις ευρώ για την εθνική οικονομία. Αλλά και μετά τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, όπου έφεραν τα capital controls (τα οποία είναι άγνωστο πότε θα αρθούν) οδήγησαν την επιχειρηματικότητα και την οικονομία στα τάρταρα.

Όλοι πλέον ξέρουν και γνωρίζουν ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι μια επικίνδυνη παρέα (από τύχη κυβερνά ακόμα τη χώρα) η οποία εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία των προεδρικών εκλογών και το θυμό της προγενέστερης 5ετούς κρίσης αναρριχήθηκε στην εξουσία.

Το λάθος του Ελληνικού Λαού δεν είναι απλά ιστορικό αλλά ταυτόχρονα ζημιογόνο. Πίστεψε στα ψεύτικα τα λόγια μιας  κατ’ ευφημισμών αριστεράς, που το μόνο που κάνει είναι να γκρεμίζει τα πάντα.

Ο απολογισμός της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τραγικός – καταστροφικός. Σωστή λαίλαπα . . . Πήγαν χαμένοι κόποι και θυσίες 2,5 χρονών. Η θητεία του Αντώνη Σαμαρά που έβαλε τάξη και σταθερότητα, ώστε να βγούμε από τα μνημόνια, ανακόπηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τους συντρόφους του. Το «επίτευγμα» τους; Υποδούλωσαν την Ελλάδα για 99 χρόνια στους ξένους τοκογλύφους – δανειστές !!!

Σήμερα βρισκόμαστε σε τέλμα, παρά τις, περί αντιθέτου, διακηρύξεις κυβερνητικών στελεχών.

Το κάρο έχει κολλήσει στο βάλτο και η μόνος πολιτική δύναμη που μπορεί να το ανασύρει είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΝΔ είναι ικανή να δημιουργήσει τη σταθερότητα, το ευνοϊκό κλίμα στις επιχειρήσεις και να δώσει κίνητρα για επενδύσεις. Τέλος είναι η μόνη δύναμη , που πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, ώστε να απορρέει και το κλίμα στήριξης όλων των παραγωγικών τάξεων.

Η ΝΔ είναι η μόνη ΕΛΠΙΔΑ για ευημερία, ανάκαμψη και ανάπτυξη.

Προηγούμενο άρθρο Αύριο Σάββατο το 1ο Συνέδριο της Ε.ΣΥ. - Ελλήνων Συνέλευσις
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι.N. Προφήτου Ηλιού Ριζοβουνίου