Η ώρα της «ανατροπής» ίσως έρθει, η ώρα της τιμωρίας για τους κυβερνώντες εγκληματίες πότε θα’ρθει;


Αγαπητέ Σπύρο,

Διάβασα με ενδιαφέρον και προσοχή το άρθρο σου που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες της Παρασκευής 12-12-14 με τίτλο: «ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Ωραία τα περιγράφεις, έτσι είναι, αυτά έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού τόσο σε μας όσο και στην λαμπρή ιστορία της πατρίδας μας. Οι κυβερνώντες ασελγούν καθημερινά με τον ποιο βίαιο και επαίσχυντο τρόπο σε βάρος των στοιχειωδών δικαιωμάτων μας. Και εμείς σχεδόν ανήμποροι παραμένουμε παθητικοί θεατές, προσμένοντες ίσως κάποιο θάμα. Άραγε το κόμμα που υπηρετείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει το θάμα;

Δεν καταλαβαίνω πως εννοείς την ανατροπή, όμως αυτό που εγώ διαισθάνομαι είναι πως ίσως ανατραπούν κόμματα και πρόσωπα, έχω όμως πολλές επιφυλάξεις για το αν θα ανατραπούν οι πολιτικές που σήμερα παράγουν όλα τα μύρια κακά όπως στο άρθρο σου τα περιγράφεις.

Ωστόσο, ο σκοπός του παρόντος σημειώματος είναι άλλος, είναι η αγωνία του ελληνικού λαού για το πόσο ένοχοι και πόσο εγκληματίες είναι όλοι αυτοί που διοικούν αυτή τη χώρα και την έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Στο άρθρο σου αγαπητέ Σπύρο γράφεις «να φύγουν νύχτα». Ο λαός δεν ζητάει να φύγουν, αλλά απαιτεί να δικαστούν σαν κοινοί εγκληματίες του ποινικού κώδικα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εγκληματίες πολέμου π.χ. δεν είναι μόνο αυτοί που οδηγούν στο θάνατο με τα όπλα αθώους ανθρώπους, εγκληματίες είναι και αυτοί που οδηγούν στο θάνατο αθώους ανθρώπους με άλλα μέσα, όπως αυτά που εφαρμόζουν και στη χώρα μας από το έτος 2008 μέχρι σήμερα. Ο λαός το απαιτεί αυτό. Το κόμμα σου έχει τη δύναμη να το κάνει, ή έστω να ανακαινίσει τέτοιο θέμα; Αν το έκανε, τότε ίσως να ήμασταν πιο κοντά σε μια ανατροπή.

Απάντηση Σωκράτη Βασιλάκου σε άρθρο του Σπ. Λάππα

Προηγούμενο άρθρο Ζεστό χρήμα για 184 Καρδιτσιώτες - Πιστώθηκαν 113,17 εκατ. Ευρώ σε νέους αγρότες
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή Βερίλλη προς τον κ. Τσίπρα