Θεοδωρίδης: Απαιτούμε να μας σέβονται


Σε μια έξαρση ειλικρίνειας ο Σοφοκλής Θεοδωρίδης έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Πανελληνίου, στη εβδομαδιαία συνέντευξή του πριν το ματς του Σαββάτου. Ο τεχνικός του ΣΠΑΚ τόνισε ότι η νίκη της ομάδας την Κυψέλης ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, χαρακτήρισε τον Πανελλήνιο πάρα πολύ καλή ομάδα, ενώ ήταν δηκτικός όσον αφορά τα σφυρίγματα των διαιτητών ζητώντας περισσότερο σεβασμό προς την ομάδα του. Από την άλλη Αλεξίου και Κλάρας που μίλησαν συμφώνησαν ότι η ήττα της ομάδας προήλθε κυρίως από δικά τους λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σοφοκλής Θεοδωρίδης: Να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον κ, Αλεξάκο. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει βοηθάει αγαπάει το άθλημα, ήταν ο τελευταίος που μας έφταιγε. Όμως πολλές φορές στην ένταση πάνω κάποιοι ή όλοι μας δεν λειτουργούμε με τον καλύτερο τρόπο. Επομένως αυτό που θέλω να εκφράσω εγώ τουλάχιστον από μέρος μου και απ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας την δημόσια συγγνώμη, προς το πρόσωπό του, και ξαναλέω είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και εξαίρετος σε αυτό που κάνει.

Απ εκεί και πέραν ακουστήκαν γραφτήκαν πάρα πολλά πράγματα για το παιχνίδι του Σαββάτου και πήρε δυστυχώς πάρα πολύ μεγάλη έκταση και δυστυχώς παρερμηνεύτηκαν κάποια πράγματα. Για το λόγο του αληθές υπάρχει και βίντεο με δηλώσεις και για όποιον θέλει, μπορεί να το δει όσον αφορά τι ειπώθηκε και αν ειπώθηκε κάτι κακό. Αυτό που θέλω να πω ότι μέσα από τα sites μέσα από τις εφημερίδες πέρασε ότι η νίκη του Πανελληνίου δεν ήταν δίκαιη. Ο Πανελλήνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το απέδειξε και στο παιχνίδι του Σαββάτου και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η νίκη που έκανε ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και για κανένα λόγο δεν έχει κανείς το δικαίωμα και πόσο μάλλον εμείς να μειώσουμε αυτή την αξία της νίκης και την αξία της προσπάθειας αυτών των παιδιών και συνολικότερα της ομάδας αυτής. Ούτε στόχος μας ήταν ούτε σκοπός μας να μειώσουμε αυτό που κατάφεραν τα παιδιά του Πανελληνίου. Κάναμε κάποια παράπονα για τη διαιτησία, δεν θεωρούμε ότι ήταν η βασική αιτία που χάσαμε, αλλά απαιτούμε να μας σέβονται. Γιατί καλώς ή κακώς καταβάλουμε όλοι μας πολύ μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στους καιρούς που βρισκόμαστε και αυτό που ζητάμε είναι στοιχειώδης σεβασμός. Τίποτα παραπάνω. Δεχόμαστε τον ανθρώπινο παράγοντα που σημαίνει όπως κάνουμε λάθη εμείς έτσι μπορούν να κάνουν και οι άλλοι, αλλά είναι λίγο δύσκολο να δεχτείς τόσο απροκάλυπτα κάποια πράγματα όταν επαναλαμβάνονται πάρα πολλές φορές.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας. Δεν έγινε τίποτα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι, Δεν είναι κάτι το σπουδαίο μάλλον, Εντάξει το χάσαμε προχωράμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι δύσκολο στον Επίκουρο στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα κι έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Γιατί όπως είπα και στο παρελθόν κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένας αντίπαλος δεν θα σου χαριστεί. Πιστεύω ότι είμαστε σ ένα καλό επίπεδο παρά την άσχημε ψυχολογία και την ενέργεια, που μας δημιούργησε η ήττα θεωρώ ότι έχουμε ανακάμψει σ ένα αρκετά καλό επίπεδο έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι που έρχεται και με καθαρό μυαλό και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Εγώ τουλάχιστον αυτή την εικόνα έχω μέχρι στιγμής από τα παιδιά και αυτή την εικόνα μου δίνει η ομάδα για να μπορώ να σκέφτομαι και να αντιμετωπίζω θετικά και το μεθαυριανό παιχνίδι αλλά και το σύνολο των παιχνιδιών που ακολουθούν.

Για τον Επίκουρο έχω να πω ότι είναι μια νεανική ομάδα που όπως λένε και οι άνθρωποι του στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αλεξίου Θανάσης: Ξεκινώντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το Σάββατο που με την παρουσία του απέδειξε ότι και φέτος θα είναι κοντά μας.

Οσον αφορά το ματς του Σαββάτου πιστεύω πέρα από το ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, η ήττα ήρθε περισσότερο από δικά μας λάθη. Αν δει κάποιος συνολικά το ματς θα καταλάβει ότι έτσι όπως κυμάνθηκαν τα σετ μπορούσαμε και να το πάρουμε αλλά και να το χάσουμε με 3-0.

Το θετικό απ αυτό το παιχνίδι είναι τα δύο σετ που θα κρατήσουμε για τη συνέχεια. Είχαμε την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Οσον αφορά το ματς στη Θεσσαλονίκη, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Πρέπει να παίξεις για να κερδίσεις, γιατί και αυτοί έχουν κίνητρο, και δεν ξέρω αν αυτό λέγεται παραμονή ή πλασάρισμα σε κάποια καλή θέση. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Επίκουρο, απλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Εμείς είμαστε μια ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο, έχουμε νέα παιδιά με τρομερά προσόντα και πιστεύω για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όλα εξαρτώνται από μας τους ίδιους.

Δήμος Κλάρας: Όσον αφορά για το ματς του Σαββάτου, δεν θα σταθώ στη διαιτησία γιατί νομίζω ότι δεν κρίθηκε εκεί το ματς. Πιστεύω ότι για το αποτέλεσμα ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ίσως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής και για το λόγο αυτό είχαμε αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, που θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει και αυτοί να είμαστε εμείς.

Προηγούμενο άρθρο «Επί τάπητος» η συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο πρόγραμμα «Ήλιος»
Επόμενο άρθρο Τρεις εορτασμοί στην Καρδίτσα για την επέτειο του Πολυτεχνείου