Θετική η ανταπόκριση της Π. Ε. Καρδίτσας σε αιτήματα της Τ.Κ. Μολόχας


Θετική και άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και των υπηρεσιών της σε κάθε αίτημα και ανάγκη της Τοπικής Κοινότητας Μολόχας

Ειδικότερα οι παρεμβάσεις, στις οποίες προχώρησε η Π.Ε. με τις Τεχνικές της Υπηρεσίες το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή μας είναι:

– Τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες σε δύο επικίνδυνα σημεία του δρόμου, όπου εγκυμονούσαν κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο.

– Αποκασταστάθηκε το οδόστρωμα σε σημείο του δρόμου Μολόχα- Απιδιά, όπου οι φθορές δημιουργούσαν προβλήματα στην διέλευση των οχημάτων.

– Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση του δρόμου και έγινε ασφαλέστερη η κίνηση των οχημάτων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασ. Τσιάκο, για την ευαισθησία που επέδειξε σε ζητήματα αρμοδιότητας της Π.Ε. που αφορούσαν την περιοχή μας, καθώς και την Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. κ. Μ. Μήτσιου- Τσέλιου για τις τεχνικές παρεμβάσεις που έγιναν σε σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής μας.

Ευελπιστούμε οτι σύντομα, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Τσιάκος, θα ασφαλτοστρωθεί και το τμήμα 1 χλμ. περίπου του δρόμου Μολόχα – Σαραντάπορο που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία των δύο Κοινοτήτων και όχι μόνο.

Ηλίας Ζυγούρης

Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μολόχας

Προηγούμενο άρθρο Δείτε πόσα παίρνει κάθε βουλευτής
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού ημέρας ενόπλων δυνάμεων στην Καρδίτσα