Θετικός ο απολογισμός της 13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας


Η 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας η οποία πραγματοποιήθηκε από 10 έως 15 Οκτωβρίου 2014 έκλεισε τις πύλες της και η δυναμική της επανεκκίνηση άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες.

 

Με την επισκεψιμότητα να ξεπερνάει κάθε άλλη χρονιά και τη διοργάνωση να εμπλουτίζεται με  παράλληλες εκδηλώσεις η 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κρδίτσας άνοιξε το δρόμο για ακόμη πιο επιτυχημένες διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια.

 

Η Ημερίδα Αγροτουρισμού και η φιλοξενία των δημοσιογράφων ήταν το δυνατό σημείο της έκθεσης, καθώς επιχειρήσεις και δημοσιογράφοι από πολλά μέρη της Ελλάδας παρακολούθησαν τους ομιλητές να αναπτύσσουν το θέμα για το Θεσμικό Πλαίσιο και τα Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό. Οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι έζησαν ως εν-τόπιοι στην Καρδίτσα και ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, το Συνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος και την ανάδοχο εταιρεία ALFA EXPO για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία τους. Φεύγοντας μας ανακοίνωσαν ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτούν ξανά την Καρδίτσα καθώς μια φορά δεν ήταν αρκετή για να γνωρίσουν όλες τις ομορφιές του νομού Θεσσαλίας.

 

 

 

Την Έκθεση επισκέφτηκε και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κος. Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας αναπτύσσοντας το θέμα Ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα με επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ «Νέες Ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις» σε ημερίδα που διοργανώθηκε ειδικά για την πληροφόρηση όλων όσων μας το ζήτησαν.

 

Ανάμεσα στις άλλες εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκε συναυλία με τον Παναγιώτη Λάλεζα, Γιορτή Τσίπουρου και Κρασιού με ζωντανή απόσταξη τσίπουρου και επίσκεψη σχολείου της Καρδίτσας όπου και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για το πώς διοργανώνεται επιτυχημένα μια έκθεση από τα θεμέλια ως την επισκεψιμότητα.

 

Άριστες Υποδομές, Περισσότερα κίνητρα συμμετοχής, Μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα, Νέα πνοή, Διευρυμένο ηλικιακό group, Κίνητρο επίσκεψης στην Καρδίτσα. Αυτοί ήταν οι στόχοι όλων των εμπλεκομένων και τους πετύχαμε σε ένα μεγάλο ποσοστό ανοίγοντας το δρόμο για νέες πιο επιτυχημένες διοργανώσεις στην Καρδίτσα για την προβολή της επιχειρηματικότητας και του τόπου.

 

 

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και όλους όσους βοήθησαν να γίνει η Δυναμική Επανεκκίνηση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας πραγματικότητα!

 

Θα είμαστε μαζί σας το 2015!

Προηγούμενο άρθρο Η ψηφιακή εποχή οδηγεί στην απομόνωση Ρεντίνα και Βαθύλακκο – Δήλωση Β. Αγγελόπουλου
Επόμενο άρθρο «Στοχοποιούν» την ήδη προβληματική κτηνοτροφία – Δήλωση Τ. Ευαγγελογιάννη