Ειδήσεις

Θ. Καράογλου από την Καρδίτσα: Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης τα νέα μέτρα


Για ένα νέο – τέταρτο  κατά σειρά – μνημόνιο που θα οδηγήσει τη χώρα σε νέα δεινά έκανε λόγο, από την Καρδίτσα όπου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης και Εργασίας της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ. Καράογλου ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην έκτακτη Συνέλευση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας καθώς επίσης και σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου που θα ακολουθούσε αργότερα το βράδυ, ενώ νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου μιλώντας για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τα νέα μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Από τα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου δόθηκε η συνέντευξη τύπου, ο κ. Καράογλου δήλωσε πως τα νέα αυτά μέτρα που έρχονται αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης που για άλλη μια φορά επέλεξε να μειώσει μισθούς και συντάξεις και να αυξήσει τη φορολογία.

Όσον αφορά στα αντίμετρα, ο κ. Καράογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως αποτελούν τον φερετζέ ενός σκληρού τέταρτου μνημονίου.

«Προσπαθούν για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν τον κόσμο λέγοντας ότι θα φέρουν τα αντίμετρα. Τα αντίμετρα θα μείνουν στην ιστορία σαν ανέκδοτο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμη πως οι καθυστερήσεις και το θέατρο που έπαιζαν οι κυβερνώντες οδήγησαν στη λήψη αυτών των μέτρων και αντί να βγούμε ως χώρα από το τούνελ στο οποίο έχουμε μπει η λιτότητα συνεχίζεται.

node-2

Συνεχίζοντας, ο κ. Καράογλου είπε πως το αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές παραμένει αφού η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου βλάπτει σοβαρά την πατρίδα.

«Θα παρατείνουν τη θητεία τους όσο μπορούν. Όταν γίνουν εκλογές εμείς θα είμαστε έτοιμοι» κατέληξε συμπληρώνοντας πως η Ν.Δ. θα προσπαθήσει να μειώσει τη φορολογία και να δημιουργήσει ένα κατάλληλο επενδυτικό κλίμα ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις και η οικονομία γενικότερα και να έρθει η ανάπτυξη.

Τον κ. Καράογλου καλωσόρισαν στην πόλη μας ο βουλευτής Καρδίτσας και Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κ. Κώστας Τσιάρας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ. Λάμπρος Τσιούκης.

Προηγούμενο άρθρο Στην προσέλκυση επισκεπτών για ποδηλατικό τουρισμό στοχεύει η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Πάλη ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια