Ειδήσεις

ΙΑΣΙΣ: Ένα πρότυπο κέντρο αποκατάστασης δίπλα μας, προσιτό σε όλους


Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, άνοιξε τον Οκτώβριο του 2017 και αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας. Βρίσκεται στο 5ο χλμ Καρδίτσας – Κρύας Βρύσης και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε ένα ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον.

To ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει ασθενείς και ιδιωτικά, προσφέροντας ειδικές τιμές σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

iasis_logo

Το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του αποτελείται από φυσίατρο, φυσικοθεραπεύτρια, υδροθεραπεύτρια, λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια,  ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με ειδικό μεταφορικό μέσο, εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή.

Στο κέντρο αποκατάστασης μπορούν να δεχτούν φροντίδα, μέσω των ασφαλιστικών τους ταμείων ασθενείς που πάσχουν από κινητικές αναπηρίες, από νόσο του Parkinson, από παθήσεις όπως τετραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ημιπληγία κλπ., από νοητική στέρηση, από παθήσεις του κυκλοφορικού, του αναπνευστικού, από κακώσεις τροχαίων ατυχημάτων, αθλητικές δραστηριότητες και εργατικά ατυχήματα, καθώς και ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις ορθοπεδικές, νευροχειρουργικές, κλπ.

Πολλές ασθένειες μπορεί να επηρεάσουν τους ασθενείς στην κινητικότητα, την ομιλία, τις βασικές τους λειτουργίες και την ψυχολογική κατάσταση των ίδιων αλλά και των οικείων τους.

Το κέντρο μας υποδέχεται και φροντίζει ολόπλευρα τους ασθενείς, οι οποίοι φεύγοντας από το νοσοκομείο μπορούν να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους σε ένα ‘’οικογενειακό περιβάλλον’’ μέχρι να γίνουν αυτοεξυπηρετούμενοι. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να επανακτήσουν την ποιότητα ζωής τους και να επιστρέψουν στην κοινωνική και εργασιακή τους καθημερινότητα.

Για ερωτήσεις και πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 24410-36000/36100 ή στο χώρο μας, στο 5ο χλμ Καρδίτσας-Κρύας Βρύσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Ιεράς Μονής Κορώνης για την περίοδο των εορτών
Επόμενο άρθρο Παραδίδεται την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το Ξυνιάδα-Τρίκαλα του Ε65