Ικανοποίηση ΝΟΔΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα


Στην αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση προχώρησε η ΝΟΔΕ ΝΔ Καρδίτσας.Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/06/2014 ,εκτός από τα μέλη της ΝΟΔΕ συμμετείχαν επίσης οι κ.κ.: Ζιαράγκας Γιώργος Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας, Παπαλέξης Δημήτρης Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας  και Μπόυσδρας Σωτήρης Υπεύθυνος Οργάνωσης Θεσσαλίας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εκφράστηκε ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ενώ σε ότι αφορά τους περιφερειακούς δήμους υπήρξε αναλυτική συζήτηση για τις συνθήκες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα σε κάθε περιοχή. Για τις ευρωεκλογές, παρότι σε τοπικό επίπεδο το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκώμενο και με δεδομένη τη δύσκολη διετία της διακυβέρνησης, τονίστηκε ότι οι πολίτες επιδοκίμασαν την στρατηγική της παράταξης κόντρα στα σκληρά ξεπερασμένα διλήμματα που έθετε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα όσα αναλύθηκαν κατά τη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής θα καταγραφούν σε μία εισήγηση η οποία και θα αποσταλεί στα κεντρικά του κόμματος επισημαίνοντας τα θετικά και τα αρνητικά, τα λάθη και τις παραλείψεις που έλαβαν χώρα κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τέλος, η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους απλούς ψηφοφόρους της Ν.Δ., τους υποψηφίους, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τα στελέχη του κόμματος και ιδιαίτερα την ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, για την ανιδιοτελή και ουσιαστική τους προσφορά ώστε η εκλογική διαδικασία να ολοκληρωθεί χωρίς ιδιαίτερα οργανωτικά προβλήματα.

Το Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 25χρονος από το Μπαγκλαντές για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Επόμενο άρθρο Πρακτική σε ΔΟΥ και Κτηματική Υπηρεσία για τους αποφοίτους του ΙΕΚ Καρδίτσας