Ειδήσεις

Ικανοποίηση ΣΘΕΒ για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας


Την ικανοποίηση του για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Η απόφαση αυτή έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κόσμου, με σκοπό την ενωτική συσπείρωση για την υποστήριξη της βιομηχανίας και την υιοθέτηση μια σταθερής βιομηχανικής πολιτικής στη Χώρα.

Πεποίθηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών είναι πως το βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι να μετασχηματισθεί το ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο προς ένα εξωστρεφές και ανταγωνιστικό μοντέλο με έμφαση στο επιχειρείν με σκοπό την βιομηχανική ανασυγκρότηση της Χώρας καθώς αποτελεί κρίσιμο παράγοντα που θα οδηγήσει την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο Σύνδεσμος  Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών αναγνωρίζει τις προσπάθειες προς όφελος του βιομηχανικού επιχειρείν της Χώρας εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι αρωγός στην υλοποίηση του έργου της κυβερνητικής πρωτοβουλίας,  με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ισχυροποίηση της περιφερειακής οικονομίας και βιομηχανίας.

Προηγούμενο άρθρο Μοίρασε τρόφιμα σε απόρους και ευπαθείς ομάδες η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Κορώνης