Ιταλικές αναμνήσεις με DJ τον Βαγγέλη Περρή


Κοσμοσυρροή άλλων εποχών από Ιταλοσπουδαγμένους το βράδυ του Σαββάτου στην Καρδίτσα, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοιταλικής φιλίας, Νίκος Ευθυμιάδης.

Θεσσαλοί από τους τέσσερις νομούς και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και βρέθηκαν στο στοιχείο τους. Λέμε στο στοιχείο τους, διότι το ThessalikonGrand, ένα μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο λίγο έξω από την Καρδίτσα, διαθέτει Ιταλικό εστιατόριο και μάλιστα με Ιταλό σεφ.

Η χαρά του ……φοιτητή, λοιπόν, που θυμήθηκε την πανεπιστημιακή μένσα στα καλύτερα της, νοσταλγώντας τα χρόνια της νιότης.

Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής (Αρχιτέκτονας στη Βενετία),ο οποίος κουβάλησε από την Αθήνα ένα σακίδιο με Ιταλικά CDs ικανό να καλύψει κάθε ζήτηση, όπως αποδείχτηκε.

Η έκπληξη στο πρόγραμμα της όμορφης Ιταλικής βραδιάς ήταν η ερμηνεία Ιταλικών τραγουδιών από την μαθήτρια του «Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης», Παρασκευή Κατσακιώρη.

Ο Σύλλογος αποτελεί πια ένα σταθερό βήμα συσπείρωσης, συνένωσης, δυναμικής και εμφανούς παρουσίας των χιλιάδων Ελλήνων που σπούδασαν στην Ιταλία, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο των Ελλήνων Επιστημόνων στη διαμόρφωση μιας άλλης αισθητικής αντίληψης στην Ελληνική κοινωνία.

Προηγούμενο άρθρο Η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στα “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2013″
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε από το Δήμο Μουζακίου η δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες