Ειδήσεις

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού ΝοσοκομείουΚαρδίτσας θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη08 Φεβρουαρίου 2018 από τις 08:30 έως τις 13:00 στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, την δεύτερη μέρα της 31ης αιμοδοσίας.

Απευθύνουμε έκκληση σε όσους αιμοδότες-μέλη του Σ.Ε.Α.Π δεν προσήλθαν στην αιμοδοσία του Ιανουαρίου- αλλά και σε όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες- να προσέλθουν στην αυριανή αιμοδοσία.

Η «καραντίνα» που έχει επιβληθεί σε περιοχές κυρίως του Δήμου Καρδίτσας σε ότι αφορά στην αιμοδοσία, από το Ε.ΚΕ.Α., κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη μαζικής προσέλευσης τόσο αύριο στο Κ.Υ. Παλαμά, όσο και σε περιοχές που υπάρχει η δυνατότητα αιμοδοσίας.

Οι ανάγκες για αίμα δεν περιμένουνκαι επιβάλλεται εμείς οι υπόλοιποι υγιείς πολίτες του νομού, εκτός περιοχών «καραντίνας»,να έρθουμε να δώσουμε αίμα, ενισχύοντας τα αποθέματα του νοσοκομείου αλλά κυρίως βοηθώντας συνανθρώπους.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε και να συνδράμετε στην συλλογική προσπάθεια για επάρκεια αίματος έτσι ώστε να μην βρίσκεται κανένας στη δύσκολη θέση να αναζητά αίμα όταν το χρειαστεί.

Μετατρέψτε την ευαισθησία σας σε πράξη αγάπης… Δώστε αίμα…Χαρίστε Ζωή.

Απο το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Νέα έργα 57,6 εκ. € για οικισμούς στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Αγρόκτημα Βασιλάκου: Το 17ο Συμπόσιο θα Τσικνισθεί