Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ


Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των συνδικάτων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στις 6.00 το απόγευμα, στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη Δ.Ε.Θ.

Οι πολιτικές των μνημονίων έχουν ξεκάθαρο αποτύπωμα που κανείς δεν μπορεί πλέον να αμφισβητήσει. Άφησαν πίσω τους 1.500.000 ανέργους, χιλιάδες λουκέτα επιχειρήσεων, χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας που έμειναν χωρίς δουλειά, φαγητό, στέγη και μέλλον, τεράστιες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στο Δημόσιο γενικότερα, κάτω από τις νέες πολιτικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν υπό το πρίσμα και της νέας διάψευσης των προεκλογικών προσδοκιών, μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει και να ασκήσει το δικό του ανεξάρτητο, διεκδικητικό, αγωνιστικό του ρόλο.

Απέναντι σε μία νέα συμφωνία με αρνητικά κοινωνικό πρόσημο, οφείλουμε και θα σταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωτικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά όρθιοι. Θα αγωνιστούμε για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλουν τα μνημόνια που μόνο στόχο είχαν και έχουν την αποπληρωμή ενός δυσθεώρητου χρέους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την διάλυση των Κοινωνικών κατακτήσεων και του Κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα των Δημοσίων αγαθών!!!

Η ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή των εργαζομένων στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Δ.Ε.Θ. αποτελεί την αρχή ενός νέου κύκλου κινητοποιήσεων, όπου οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. μπορούν και θέλουν να πρωτοστατήσουν, σε έναν ΑΓΩΝΑ όπου με αίσθηση ευθύνης θα συμμετέχουν όλες οι μεγάλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου.

Τότε μόνο ο ΦΟΒΟΣ και ο ΤΡΟΜΟΣ που προσπαθούν να διασπείρουν στους εργαζόμενους, θα περάσει στην άλλη όχθη.

Για τους εργαζόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο θα διατεθεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το άγαλμα του Καραϊσκάκη στο Εμπορικό Κέντρο, το Σάββατο στις 01:00 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου (24410-22182) ή στο Προεδρείο του Συλλόγου.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας : Αυτόνομα στις εκλογές για το «όχι μέχρι τέλους»
Επόμενο άρθρο Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών