Κάλεσμα του Επιμελητηρίου σε όλες τις επιχειρήσεις –μέλη του


Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας του Επιμελητηρίου μας για την υποστήριξη  των επιχειρηματιών μας, αλλά και για την όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση των προϊόντων που παράγονται στον τόπο μας, το Επιμελητήριο διοργάνωσε την Τρίτη 3 Μαρτίου ευρεία σύσκεψη στην οποία προσκλήθηκαν όλοι οι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας αφ ενός και αφετέρου οι Περιφερειακοί Διευθυντές και οι διευθυντές των καταστημάτων εμπορίας τροφίμων (Αλυσίδες S/M) που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η κα Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα, ο κ. Λάππας Σπύρος, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στέλιος Αναστασόπουλος,  εκπρόσωποι των S/M Α-Β Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Πέντε ΑΕ(Γαλαξίας), ΜΕΤΡΟ. Τη Διοίκηση  εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Παυσ. Αντωνίου, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ Γιώργος Ντενίσης και ο bΑντιπρόεδρος κ. Απόστολος Κηρύκος. Ο Πρόεδρος τόνισε την ανάγκη να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τοπικά προϊόντα στις προθήκες των S/M , δεδομένου ότι και τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά διαθέτουν , αλλά και την ποικιλία που οι αλυσίδες των καταστημάτων εμπορίας τροφίμων αναζητούν. Επίσης ζήτησε από τους εκπροσώπους των S/M να αφουγκράζονται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να ανταποκρίνονται σε αιτήματα συνδρομής από αξιόλογες προσπάθειες. Γνωστοποίησε επίσης την υποστήριξη της Διοίκησης στις τοπικές επιχειρήσεις  και ζήτησε από τους εκπροσώπους των S/M να  συνάψουν με τους επιχειρηματίες επωφελείς οικονομικά συμφωνίες και για τα δύο μέρη. Οι κ.κ. Βουλευτές επεσήμαναν πόσο σημαντική για την τοπική οικονομία είναι η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και δεσμεύθηκαν να προωθήσουν το ζήτημα στο αρμόδιο Υπουργείο.  Οι εκπρόσωποι των S/M ζήτησαν στοιχεία των επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα του κλάδου τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με τους παραγωγούς .

Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο καλεί όλες τις επιχειρήσεις –μέλη του που επιθυμούν να εισάγουν τα προϊόντα τους σε αλυσίδες εμπορίες τροφίμων, να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου ΑΜΕΣΑ (τηλ επικ. 2441022301-22334).

Επίσης καλεί όλους τους καταναλωτές να αναζητούν και να προτιμούν τα προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας.

 

Ο Πρόεδρος

ΗΛΙΑΣ ΠΑΥΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Άνοιξε ο δρόμος για την προμήθεια 13 νέων ασθενοφόρων στη Θεσσαλία