Ειδήσεις

Κάλεσμα του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας


Τον ερχόμενο μήνα θα γίνουν στη χώρα μας Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές εκλογές. Από τα ΜΜΕ, φορείς, αλλά και από διάφορους δημόσιους χώρους θα παρελάσουν πάρα πολλοί υποψήφιοι από το νομό μας, αλλά και από όλη τη χώρα, μιας και υπάρχει σταυρός προτίμησης και στις Ευρωεκλογές.

Ως σύλλογος Τριτέκνων νομού Καρδίτσας έχουμε κατά καιρούς θέσει, είτε δημόσια, είτε και σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με δημάρχους, βουλευτές και άλλους παράγοντες του νομού μας, όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις 3500 τρίτεκνες οικογένειες του νομού Καρδίτσας καθώς και τις 220.000 περίπου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ανταπόκριση που είχαμε μέχρι σήμερα σε τοπικό επίπεδο, από κάποιους δήμους ήταν ικανοποιητική και από άλλους ανύπαρκτη.

Την περίοδο αυτή που οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, δήμαρχοι και Ευρωβουλευτές, διαμορφώνουν τα προεκλογικά τους προγράμματα, τους καλούμε να πουν ξεκάθαρα ποιες είναι οι θέσεις τους πάνω στα προβλήματα των τριτέκνων και να δεσμευτούν για την επίλυσή τους.

Αν επιθυμούν καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση, είμαστε πρόθυμοι να τους υποδεχθούμε στα γραφεία μας και να τους ενημερώσουμε αναλυτικά για όλα τα θέματα.

Να είναι όμως σίγουροι ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε άλλες κοροϊδίες και ψέματα. Οι δεσμεύσεις τους θα ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και θα αποτελούν την δημόσια δέσμευσή τους για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Επίσης, τις παραμονές των εκλογών ο σύλλογός μας θα εκδώσει ανακοίνωση ενημέρωση προς τα μέλη μας για τους υποψηφίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Είμαστε στην διάθεσή όλων των υποψηφίων για μια αναλυτική συζήτηση – ενημέρωση.

 

Προηγούμενο άρθρο Αγωνιστικό κάλεσμα για την Εργατική Πρωτομαγιά
Επόμενο άρθρο Αιμοδοσία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας