Ειδήσεις

Κάλεσμα των συνταξιούχων ΙΚΑ για το συλλαλητήριο


  Πανελλαδικά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ)των συνταξιουχικών οργανώσεων, μπροστά στη νέα επέλαση για την κατάργηση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, παίρνοντας τη σκυτάλη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καλεί σε κοινό αγώνα με την οργάνωση συλλαλητηρίων σε όλες τις πόλεις της χώρας για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Το σωματείο μας καλεί τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τους αγροτικούς και φοιτητικούς συλλόγους της Καρδίτσας να πάρουν μέρος μαζικά και μαχητικά στο συλλαλητήριο το Σάββατο 30/11/19 στις 11.00 το πρωί  στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους γιατί δεν είναι μόνο το δικαίωμα στην σύνταξη. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την υγεία-πρόνοια . Αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους Επαγγελματίες ΕΒΕ, όλο τον εργαζόμενο λαό.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Μπροστά στη λαίλαπα που έρχεται, εμείς οι συνταξιούχοι που έχουμε βιώσει για πολλά χρόνια όλες αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές, εκτιμάμε ότι το σκηνικό που χτίζεται και προετοιμάζει τα νέα δεινά για συνταξιούχους και ασφαλισμένους, μόνο ο μαζικός αγώνας μπορεί να σταματήσει, που έχει σαν σημαία τη διεκδίκηση Δημόσιας Υποχεωτικής Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο οργανωμένος μαζικός αγώνας, η κοινή δράση ασφαλισμένων, απόμαχων της δουλειάς, της νεολαίας, των γυναικών, όλου του εργαζόμενου λαού, να ακυρώσει τα σχέδια ολοκληρωτικής παράδοσης της Κοινωνικής Ασφάλισης στα νύχια των ιδιωτικών εταιρειών.

Πάρτε όλοι μέρος στο συλλαλητήριο το Σάββατο 30/11/2019 στις 11.00 το πρωί στην                                            Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενδιαφέρουσα ομιλία στο Παν/μιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Αφιέρωμα στον Δημήτρη Ρήτα από τον Εθνικό Κήρυκα