Ειδήσεις

Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας: Τοποθέτηση επί των πολιτικών εξελίξεων


Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το θέμα της παραίτησης του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση συνεργασίας με σοβαρότητα, όπως θα άρμοζε σε κάθε θέμα που άπτεται της πολιτικής ζωής έχοντας συνάμα και εθνικές προεκτάσεις .

Η σοβαρότητα όμως αυτή δε βρίσκει ανταπόδοση από τη αντίπαλη πλευρά.Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος ο τρόπος που διαχειρίζονται το εν λόγω θέμα, και όχι μόνο, δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο κυβερνούν τα τελευταία χρόνια, δηλαδή με απόλυτο ερασιτεχνισμό, προσυννενοημένες διχαστικές ενέργειες και προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Προκειμένου λοιπόν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι να βγουν«αλώβητοι», δε διστάζουν να εμπαίζουν τους θεσμούς.Το θέατρο του παραλόγου των τελευταίων ημερών γίνεται ώστε  ο μεν να μη ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, πιστός στους ψηφοφόρους του και ο δε να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει το “έργο” του με κυβέρνηση ευκαιριακή και χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση.

Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής είμαστε εδώ να καυτηριάσουμε την στάση αυτή και λειτουργούμε ως θεματοφύλακες της σοβαρότητας και της σταθερότητας της πολιτικής σκηνής. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου στους θεσμούς λειτουργώντας μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης και διχασμού που επενδύουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ.

Είμαστε εδώ, ώστε μέσα από τις προτάσεις του Σχεδίου Ελλάδα, να επέλθει η οριστική έξοδος της χώρας από τη κρίση με έμφαση στην κοινωνική συνοχή. Στο κάλεσμά μας για συμπόρευση οι Έλληνες θα απαντήσουν στο δίλημμα: ή ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου, δυνάμει Εισαγγελικής διάταξης
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα