Ειδήσεις

Καθυστερημένη και αγχωτική η αντίδραση της μείζονος μειοψηφίας για το δρόμο Μουζάκι – Λ. Πλαστήρα


Με χρονοκαθυστέρηση, όπως πάντα, λειτούργησε και πάλι η μείζονα μειοψηφία στο Δήμο Μουζακίου, αυτή τη φορά με αφορμή το Δρόμο Μουζακίου Λίμνης Πλαστήρα. Είναι αναμενόμενη εξάλλου η καθυστέρηση καθώς η ενασχόληση της επικεφαλής της με τα του Δήμου είναι περιστασιακή και αποσπασματική, κάτι που διαφαίνεται από την αρνητική της στάση σ’ ότι συντελείται στην περιοχή μας, την κουραστικά επαναλαμβανόμενη καταγγελιολαγνεία που τη διακρίνει  και την έλλειψη θετικών προτάσεων και οράματος για το Δήμο Μουζακίου

Δεν μας εντυπωσιάζει βέβαια η ταύτιση της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μουζακίου με το ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλέον είναι έκδηλη η αγωνία της επικεφαλής της να διασφαλίσει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος για τις προσεχείς εκλογές.

Η ανασφάλειά της είναι έντονη και επιδεινώνεται διαρκώς καθώς πληθαίνουν οι διεκδικητές του χρίσματος κάτι που την κάνει εξόχως νευρική, έως αγχωτική. Εξάλλου αυτό αποτυπώνεται και στα κείμενα που αναγκάζεται να δημοσιεύσει προκειμένου να πείσει ότι κάνει «….αντιπολίτευση», χρησιμοποιώντας όλο και πιο οξείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς που φτάνουν στα όρια της εμπάθειας!!!!

Από την πλευρά μας διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε σθεναρά για την υλοποίηση του έργου του δρόμου Μουζακίου Λίμνης Πλαστήρα, διότι αυτό που έχουμε δεδομένο μέχρι τώρα είναι η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα και η δέσμευση του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη προς το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό και τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό ότι θα υπάρξει εγγραφή 4,6 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ  σε ΣΑΕ για την Α’ φάση του  έργου;;;;

Επειδή αυτά είναι μόνο εξαγγελίες και προφορικές δεσμεύσεις δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση και ας γινόμαστε ενοχλητικοί σε κάποιους (κυρίως σ’ αυτούς που ανέλαβαν εργολαβικά τη στήριξη του κυβερνητικού έργου στο Μουζάκι για τους δικούς τους λόγους) μέχρι να δούμε το έργο να υλοποιείται.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μία θέση εργασίας στην καθαριότητα του Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας