Ειδήσεις

Καλή αγωνιστική παρουσία για την ομάδα Παγκορασίδων του ΣΠΑΚ


Με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ η ομάδα Παγκορασίδων του ΣΠΑΚ.

Το συγκρότημα του Βασίλη Χαβρουζά αντιμετώπισε τον Γ.Σ. Ελασσόνας εκτός έδρας στις 06-11 που διαθέτει μία από τις πιο αξιόλογες ομάδες σε αυτές τις ηλικίες και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ, έχοντας ωστόσο εξαιρετική εμφάνιση στα δύο τελευταία σετ όπου διεκδίκησε στα ίσα το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Χαβρουζάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του.

Τα σετ: 25-9, 25-19, 26-24

ΣΠΑΚ (Β. Χαβρουζάς): Κολοκύθα, Αγ. Γκορίλα, Τσιμπίδα, Βαγενά, Καρανάσιου, Βλάχου, Κουτσώνα, Κουτσώνη, Παππά, Μούστου, Γκόλνα, Βογιατζή.

 

ΕΦΗΒΟΙ

Με «καθαρή» νίκη μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ οι Έφηβοι του ΣΠΑΚ.
Η ομάδα του Τάσου Παπαγεωργίου επιβλήθηκε με 3-0 σετ της μαχητικής ΑΕΛ σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Εφηβικού πρωταθλήματος.
Η Καρδιτσιώτικη ομάδα που συνεχίζει με τον Τάσο Παπαγεωργίου σε επίπεδο Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων στο «τιμόνι», κατέβαλε την αντίσταση των Βυσσινί το απόγευμα της Κυριακής (06/11) στο κλειστό του Αλκαζάρ.
Ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε ισάξια σε όλους τους παίκτες.
Τα σετ: 16-25, 17-25, 13-25
ΣΠΑΚ (Τ.Παπαγεωργίου): Κοντοκώστας, Σφακιανάκης, Βαϊόπουλος, Παπατσιμούλης, Καρράς, Χειμωννέτος, Αντωνίου, Λοϊζος, Κωτούλας, Ντόμπρα, Τσιανάβας, Φάκας

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή Ειρήνης καταδικάζει την επίσκεψη Ομπάμα
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας