Καλοκαιρινές εκδηλώσεις των ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας


Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Καρδίτσας πιστά στο ραντεβού τους, γιορτάζουν με καλοκαιρινές εκδηλώσεις για 12η χρονιά, το τέλος της σχολικής χρονιάς. Και τα πέντε ΚΔΑΠ διοργανώνουν παιδότοπους με πλήθος παιχνιδιών. Παιχνίδια με νερά, σκυταλοδρομίες, αγώνες με βατραχοπέδιλα, τσουβαλοδρομίες, λουκομαχίες, paintball,είναι μερικά μόνο από τα πολλά παιχνίδια που όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, σε κλίμα πανηγυρικό, γέλιων και χαράς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παιδότοπος ΚΔΑΠ Προδρόμου: Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 6μ.μ στην κεντρική Πλατεία του χωριού, εκδήλωση ανοιχτή για όλα τα παιδιά του Προδρόμου.

Παιδότοπος ΚΔΑΠ Αρτεσιανού, την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ στην κεντρική Πλατεία του Δ/Δ Αρτεσιανού. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά του Δημοτικού Διαμερίσματος.

Παιδότοπος ΚΔΑΠ Καρδιτσομάγουλας: Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ στο χώρο του νηπιαγωγείου του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρδιτσομάγουλας, ανοιχτή εκδήλωση για όλα τα παιδιά της Καρδιτσομαγούλας.

Παιδότοπος ΚΔΑΠ Παυσιλύπου και ΚΔΑΠ Γιολδάση: Τα δύο ΚΔΑΠ της πόλης της Καρδίτσας θα ενώσουν δυνάμεις και θα κάνουν κοινό παιδότοπο το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 11π.μ στο άλσος Παυσίλυπου, εκδήλωση ανοιχτή για όλα τα παιδιά της πόλης.

Προηγούμενο άρθρο "Smoking Room" στην Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές