Ειδήσεις

Καταγγελία για την καταστολή της κυβέρνησης ενάντια στους αγρότες


Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την καταστολή και τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης, που έφτασε στο σημείο να επιστρατεύσειΜΑΤ, στέλνοντάς μας 40 χρόνια πριν, προκειμένου να εμποδίσει τη δημιουργία του μπλόκου των μικρομεσαίων αγροτών στον Ε65 την Τετάρτη  4 Δεκέμβρη.

Η πολιτική αυτή που εφαρμόζεται, ακριβώς επειδή είναι αντιλαϊκή στο σύνολό της, πάει χέρι χέρι με την καταστολή και την προσπάθεια τρομοκράτησης οποιουδήποτε σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί τα αυτονόητα, τη ζωή του. Γι’ αυτό στους εργαζόμενους βάζει χέρι στην απεργία και στις συλλογικές διαδικασίες των Σωματείων, γι’ αυτό καταργεί το άσυλο, γι’ αυτό προσαγάγει μαθητές, γι’ αυτό θέλει να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις, γι’ αυτό οδηγεί στα αγροτοδικεία τους αγρότες.Την πληρωμένη απάντησή τους, όμως, την παίρνουν καθημερινά.

Πληροφορούμε, λοιπόν, την Κυβέρνηση, που δρα κατ’ αυτό τον τρόπο για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρήσεων, των μεγαλοεπιχειρηματιών αγροτών, των μεγαλεμπόρων, ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν κλείνουνε ποτέ τους δρόμους, η πολιτική της είναι αυτή που τους κλείνει.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι εργαζόμενοι, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες και η νεολαία δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω και δεν πρόκειται να κάνουν, γιατί απλούστατα εδώ διακυβεύεται η επιβίωσή τους, η δυνατότητα που θα έχουν τη νέα χρονιά να παράγουν και να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Όλοι μαζί ανοίγουμε το δρόμο του αγώνα, το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. για να κάνουμε εμείς κουμάντο στο βιος μας.

Ένας για όλους και όλοι για έναν.

 

Του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Η εν Θεσσαλιώτιδι Εκκλησία τίμησε την ιερά μνήμη του προστάτου της Αγίου Σεραφείμ
Επόμενο άρθρο Στον κόμβο του Δέλτα οι αγρότες του Νομού