Ειδήσεις

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για το περιστατικό στο Κ.Υ. Σοφάδων


Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ. Νοσοκ.  Καρδίτσας  καταγγέλει  και  καταδικάζει   απερίφραστα  το περιστατικό βίας, που εκτυλίχθηκε στο Κέντρο υγείας Σοφάδων.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό ,δέχθηκε επίθεση από νεαρό Ρομά, ο οποίος προσήλθε στο Κ. Υγείας για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των συναδέλφων μας και την μεταφορά ενός ιατρού στο Νοσοκομείο μας.

Ας μην ξεχνάμε και τα τραγικά επεισόδια βίας, που είχαν λάβει χώρα  στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου μας , με  αποτέλεσμα  την υπολειτουργία της κλινικής.

Είναι Αδιανόητο  και Ανεπίτρεπτο, το προσωπικό που εργάζεται στα Νοσοκομεία και στα Κ.Υγείας , προσπαθώντας να προσφέρουν (πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες)  τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να απειλούνται και να δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις!!!!

Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι κ υπεύθυνοι για τον χώρο της Υγείας ,να φροντίσουν για την ασφάλεια  τόσο  των εργαζομένων όσο και των συμπολιτών μας ,που βρίσκονται στα Νοσοκομεία και στα Κ.Υγείας,  για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών…

 

Προηγούμενο άρθρο Οι φορείς της Καρδίτσας τιμούν την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθρο Φ. Αλεξάκος: Η κοινωνική αλληλεγγύη αιχμή του δόρατος της πολιτικής μας