Ειδήσεις

Κατσιγιάννης Σωτήριος, η 13η επιλογή για την Αναγέννηση


Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Καρδίτσας και από το 2009 μέχρι και το 2016 έπαιξε σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών. Παράλληλα κλήθηκε και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ.

Το 2016 έπαιξε για πρώτη φορά στα ανδρικά πρωταθλήματα, στη Γ΄ τοπική κατηγορία με την ομάδα Κρόνος Καρδίτσας. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 επιστρέφει ξανά στον Αστέρα, θα παίξει το πρώτο μισό στην Α1 Κατηγορία και το υπόλοιπο μισό στον Άρη Καρδίτσας στην ίδια κατηγορία.

Με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του, μετακομίζει την περίοδο 2018-19 στη Λιβαδειά, εντάσσεται στα τμήματα υποδομής Κ-17 του Λεβαδειακού, με 15 συμμετοχές και 3 τέρματα. Επιστρέφει στην Καρδίτσα και αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη, ανάλογα με τα προσόντα του, το ταλέντο του και το περιβάλλον, κριτήρια ενός νέου και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιρικού ταλέντου.

Η πρόταση της Αναγέννησης, μεταξύ και πολλών άλλων, θεωρήθηκε η πιο ενδιαφέρουσα και τιμητική για τον Σωτήρη και την οικογένειά του. Την δέχθηκε με χαρά και εντάχθηκε από σήμερα στο αθλητικό της δυναμικό. Νέο ξεκίνημα για την ιστορική ομάδα, νέο και για τον 17χρονο.

Προηγούμενο άρθρο Έργα ψυχικής υγείας για το Νομό Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η πόλη των Σοφάδων εόρτασε την πολιούχο της αγία Παρασκευή