Κερδοφορία παρουσίασε η Παυσίλυπο Α.Ε. Ο.Τ.Α.


Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καρδίτσας η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας “ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α.” κατά την οποία εγκρίθηκε ο ισολογισμός για το έτος 2012.

Για πρώτη φορά μετά την σύστασή της η Επιχείρηση παρουσίασε κερδοφορία, γεγονός που έκανε τους μετόχους να εκφράσουν την ικανοποίησή τους.

Ο έχων την πλειοψηφία των μετοχών, Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Μάνθο Κουκούλη, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μιχάλη Μυγδάκο, στον Αντιπρόεδρο κ. Κρίτωνα Αντωνόπουλο και στα Μέλη κ. Χάρη Παπαδημητρίου (Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Καρδίτσας), κ. Βασίλειο Σουφλάκο, κ. Γεώργιο Φαλάρα κ. Αθανάσιο Γκούρλα (Επιμελητήριο) του Διοικητικού Συμβουλίου της “ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α.” για τις άοκνες προσπάθειές τους να καταστεί η Επιχείρηση βιώσιμη για το μέλλον, διατηρώντας τον παραδοσιακό λαϊκό χαρακτήρα της.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαλός “την τελευταία διετία, εφαρμόστηκε συγκεκριμένο σχέδιο για την εξυγίανσή της, το οποίο είχε ως βασικές κατευθύνσεις την αισθητική βελτίωση της εικόνας του Αναψυκτηρίου και του πάρκου και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων αναζωογόνησης του κοινωνικού τους προφίλ. Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τις επιλογές της Διοίκησης, γεγονός που συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό, απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα και γι΄ αυτό αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντί του. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ουσιαστική βοήθεια που μας πρόσφεραν, πολλά τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα συμμετέχοντας αφιλοκερδώς στο πρόγραμμα εκδηλώσεων”.

Ο κ. Δήμαρχος διαβεβαίωσε τη Γ.Σ. ότι με γνώμονα τις σημερινές οικονομικά αντίξοες συνθήκες, η Δημοτική Αρχή σε στενή συνεργασία με την Διοίκηση της Εταιρίας, θα συνεχίσουν την συντηρητική και υπεύθυνη διαχειριστική πολιτική τους, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίησή της. Παράλληλα θα εξεταστούν νέοι τρόποι για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του Αναψυκτηρίου στους Καρδιτσιώτες και στους ξένους επισκέπτες.

Το Παυσίλυπο θα αποτελεί πλέον στην πόλη μας έναν δυναμικό πυρήνα διοργάνωσης, κοινωνικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, ενώ οι πόρτες του θα είναι πάντα ανοιχτές για τους φορείς, τη νεολαία, σε όλους τους δημότες για την φιλοξενία δράσεων που προάγουν την πνευματική και πολιτιστική κουλτούρα του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθρο Εορτασμός της ημέρας των αποστράτων
Επόμενο άρθρο Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας επισκέφθηκε η διοίκηση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας