Ειδήσεις

Κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία σε όλο το Νομό


Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία σε όλο το Νομό Καρδίτσας. Τι κι αν αύριο τα παιδιά θα επέστρεφαν από τις διακοπές των γιορτών, τα χιόνια και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν οδήγησαν τους Δήμους στο να αποφασίσουν να μείνουν κλειστά αφού πάνω απ ΄ όλα προέχει η ασφάλεια των μαθητών.

Πιο αναλυτικά, οι σχετικές ανακοινώσεις των Δήμων έχουν ως εξής:

Δήμος Καρδίτσας

Από το Δήμο Καρδίτσας ανακοινώνεται οτι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου λόγω του ισχυρού παγετού που αναμένεται να είναι ολικός, (θερμοκρασία υπό το μηδέν καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου) όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μουζακίου

Λόγω παγετού τα όλα τα σχολεία του Δήμου Μουζακίου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Παλαμά

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στο Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8/1 για την ασφάλεια των μαθητών. Για την λειτουργία ή όχι των σχολείων την Τετάρτη 9/1 θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση.

Δήμος Σοφάδων

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Σοφάδων την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του ισχυρού παγετού.

Δήμος Αργιθέας

O Δήμαρχος Αργιθέας, ύστερα και από την εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής, αποφασίζει ότι λόγω της έκτακτης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, ολικός παγετός) τα σχολεία του Δήμου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικά) αύριο Τρίτη 8-1-2019 θα παραμείνουν κλειστά.

 

Προηγούμενο άρθρο Με αποτελεσματικότητα ο αποχιονισμός στο Δήμο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται η μάχη με την κακοκαιρία - Σε έκτακτη ανάγκη οι Δ. Αργιθέας, Μουζακίου και Λ. Πλαστήρα