Κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καρδίτσας


Κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Διοικητή Ασφαλείας Καρδίτσας κ. Τσακανίκα Σωτήριο επισκέφθηκε τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καρδίτσας με σκοπό να ενημερωθούν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας για τα μέτρα προστασίας που μπορούν να λάβουν για την αποτροπή ληστειών στα σπίτια τους.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκε στο Κ.Α.Π.Η. η Αντιδήμαρχος  Εθελοντισμού, Ειδικών πληθυσμιακών – κοινωνικών ομάδων & Αλληλεγγύης Κα Αντωνίου Ελένη και ο Προϊστάμενος του Κ.Α.Π.Η. Απόστολος Ταξιάρχης.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών ομιλιών άρχισε στις 18 Μαίου 2015 από το κεντρικό Κ.Α.Π.Η. και ολοκληρώθηκε στις 26 Μαίου 2015 με επισκέψεις και στα παραρτήματα του Κ.Α.Π.Η. στο Αρτεσιανό, Καρδιτσομάγουλα και Λαχανά.

Αρκετά μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καρδίτσας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις σχετικές ομιλίες και τους δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για περίπτωση ληστείας και τι πρέπει να κάνουν αν αντιληφθούν ότι κάποιος έχει εισέλθει στο σπίτι τους.

Τέλος ενημερώθηκαν τους πώς να χρησιμοποιούν τις Αυτόματες Τραπεζικές Μηχανές (Α.Τ.Μ.)   για την ασφάλεια των χρηματικών συναλλαγών τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επιτυχημένη παρουσία σπουδαστών του Δ. Ω. Κ. στο 18ο Πανελλήνιο σεμινάριο πιάνου
Επόμενο άρθρο Η απάντηση της Διοίκησης του Γ.Ν. Καρδίτσας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών