Ειδήσεις

Κοντέινερ με υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας


Κοντέινερ με υγειονομικό υλικό για τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας θα παραδοθεί αύριο, Παρασκευή το πρωί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον  Φιλανθρωπικό Οργανισμό της «Αποστολή».Το υλικό, που προέρχεται από δωρεές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και ομογενών, θα παραδοθεί στις αποθήκες υγειονομικού υλικού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο 5ο χιλιόμετρο Λάρισας – Αθήνας.

Εν όψει της παράδοσης του υλικού είχε σήμερα στην Αθήνα συνεργασία με στελέχη της Αρχιεπισκοπής και της «Αποστολής» ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Μακαριώτατο και την Αποστολή για τη συμβολή τους στην κάλυψη υγειονομικών αναγκών των νοσοκομείων της περιφέρειάς μας.Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος είναι με όλες τους τις δυνάμεις κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Όπως εύστοχα είχε επισημάνει ο Μακαριώτατος πριν λίγες ημέρες στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών όπου μας τίμησε με την παρουσία του και μας ενδυνάμωσε με το λόγο του, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και η Εκκλησιαστική Διακονία συναντιούνται και το αντικείμενο αυτής της συναντήσεως είναι ο άνθρωπος. Γι’ αυτό τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε και μοχθούμε καθημερινά, για τον άνθρωπο που είτε είναι όρθιος, είτε πέφτει, είτε είναι τραυματισμένος, είτε είναι χαρούμενος, ή λυπημένος, πρέπει να είμαστε μαζί του, όπως μας προέτρεψε ο Μακαριώτατος. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για κάθε οικογένεια στη Θεσσαλία αξίζει να αναλώνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να στεκόμαστε σταθερά και αποτελεσματικά στο πλευρό του».

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΝΠΕ: Να υπηρετηθεί επί της ουσίας η στρατηγική της βιολογικής γεωργίας
Επόμενο άρθρο Στην Αθήνα παρουσιάστηκε το μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ντελή