Ειδήσεις

Κοπή βασιλόπιτας για τους φοιτητές και φοιτήτριες της Καρδίτσας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και στην επαρχία της Καρδίτσας η κοπή της Βασιλόπιτας για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες αυτής.  Οι παραπάνω ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επισκόπου μας και προσήλθαν το μεσημέρι της 4 Ιανουαρίου 2017, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος τους υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου.

Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για θέματα, που τους απασχολούν, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Μεταξύ άλλων ανέφερε: η παρουσία σας σήμερα είναι σημαντική, γιατί δείχνετε πως σας ενδιαφέρει η Εκκλησία και ο Χριστός και δεν είστε αδιάφοροι. Δείχνετε σε πείσμα των καιρών ότι στηρίζετε κάθε προσπάθειά μας και είστε έτοιμοι να μας βοηθήσετε, αν σας ζητηθεί. Προσπαθούμε από την πλευρά μας να είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειάζεστε και πιστεύω πως το πετυχαίνουμε. Ο μόνος που δεν θα σας εγκαταλείψει και δεν θα σας προδώσει στη ζωή σας είναι ο Χριστός, να τον αναζητείτε!

Παράλληλα, ευχαρίστησε το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσης, την χορωδία των Κατηχητικών μας Σχολείων για την γιορτινή ατμόσφαιρα, που πρόσφεραν, αφού τραγούδησαν επίκαιρα Κάλαντα, καθώς και το συμβούλιο του Γραφείου Νεότητος για την άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Χωρίς φιλάθλους από Καρδίτσα ο αγώνας στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Σύνδεση και νέων περιοχών με το δίκτυο φυσικού αερίου