Κοπή πίτας στα γραφεία Παιδικών Βιβλιοθηκών – Πνευματικό Κέντρο


Σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα έκοψαν την προηγούμενη εβδομάδα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα στελέχη των Παιδικών Βιβλιοθηκών -Πνευματικού Κέντρου και της γραμματείας των Νομικών Προσώπων του Δήμου Καρδίτσας στα γραφεία τους, παρουσία του Δημάρχου κ. Δομήνικου Βερίλη και του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ  Παιδικές Βιβλιοθήκες -Πνευματικό Κέντρο κ. Θεοφάνη Βότση.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Δήμαρχος .

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό για μια νέα χρονιά δημιουργική και εποικοδομητική ,έδωσαν εύσημα και εξήραν το έργο και τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων για την άψογη λειτουργία των υπηρεσιών και υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των βιβλιοθηκών του Δήμου μας.

Εκ μέρους του προσωπικού, η Διευθύντρια των Παιδικών βιβλιοθηκών  κ. Χρυσούλα Κατσαβριά- Σιωροπούλου ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο κ. Βερίλη  όσο και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Βότση, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε ότι αφορά τα παιδιά και το βιβλίο  και τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν για να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τη καλή λειτουργία των Βιβλιοθηκών. Υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν με μεράκι και όραμα το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Δήμου, για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, την προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης, σε κάθε γειτονιά της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του διευρυμένου Δήμου και ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στη Δημοτική Αρχή με συνέπεια, ιδέες και προτάσεις, για μια ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτιστική και κοινωνική πολιτική.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία οι γιατροί της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Υπαγωγή επιχειρήσεων περιοχής Μουζακίου στο ΤΕΒΕ Καρδίτσας