Κοπή πίτας στο δήμο Παλαμά


Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι του δήμου Παλαμά στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης.

Με την ευκαιρία αυτή, οι δημοτικοί υπάλληλοι από όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου (Παλαμά, Σελλάνων και Φύλλου) είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά στην έδρα του δήμου, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές…

Από τη μεριά του, ο δήμαρχος κ. Πατσιαλής είχε την ευκαιρία να δει συγκεντρωμένους όλους τους υπαλλήλους, να μιλήσει μαζί τους, να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο δήμο, ενώ αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος (όπως και όλοι οι δήμοι της χώρας) και στους τρόπους εξοικονόμησης πόρων, την αύξηση των εσόδων του δήμου και τη σωστή διαχείρισή τους, με στόχο να μπορέσει ο δήμος να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες για τη λειτουργία του προς όφελος των δημοτών.

Την πίτα των υπαλλήλων του δήμου ευλόγησαν οι ιερείς των τριών ενοριών της πόλης του Παλαμά, ενώ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσερέπης, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Πολυγένης ο οποίος πήρε το λόγο και έδωσε τις ευχές του στους υπαλλήλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Τρακτέρ και αίτημα συνάντησης με Τσαυτάρη
Επόμενο άρθρο Μεταθέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης